بچه ها پدرشوهرم دوتا دخترداره ک طلاق گرفتن و بچه ندارن من هم تنها عروسشونم چون شوهرم تک پسره بعد دختر دومم ک ب دنیا اومد الان دوماهشه نیومدن دیدنش دیشب ی سرمجبورشد بیاد ک ب دختر دومم نگاه نمیکرد و محل نمیداد و دختراولم رو بقل میکرد و مبگفت توفقط عزیزه منی هیچکی برام مثل تونمیشه....دلم برا دختردومم میسوزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدر دیشب دلم گرفته بود تا صبح بیدار بودم بهش فکر می کنم دلم می خواد گریه کنم انقدر حالم بدعه ...
خیلی بده این حرفا و فرق گذاشتنا باعث میشه میونه شما برادرتون بهم بخوره ناخوداگاه .من همیشه میگم نیاز ب دوس داشتن هیچکی نداره جز منو باباش مهم مایبم براش کم نذاریم بعضیا نمیشه درست کرد ژطرز فکرشون
دقیقا باعث شد یه حس بدی نسبت به بچهداداشم پیدا کنم بخدا که داداشم جونمه ولی با خودم میگم مگه قرار ز ...
ن تو بنده خداهارو با رفتار اشتباه پدرت مقصر نکن همیشه از بچت محکم طرفداری کن اونا ک تقصیری ندارن ب پدرتو بگو چ فرقی بین منو بچه داداش هست با این حرفات کاری میکنی هم دل من بشکن هم برادرزادمو دوس نداشته باشم