2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بین نوه هاش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 43 پست
من خیلی احترامش نو دارم ولی بخواد این داستانا پیش بیارن نمیزارم هر دوش نو ببینن. 

چجوری نزارن؟دلم خیلی گرفته مثلا بچم ک بقلم بود اصلا نگاش نمیکردن نهااایت بی محلی رو دیدم

🥺

انقدر دیشب دلم گرفته بود تا صبح بیدار بودم بهش فکر می کنم دلم می خواد گریه کنم انقدر حالم بدعه 

امروز شوهرم خونه نبود مامانم دویست بار زنگ زد بیا مجبور شدم برم خونشون 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر دیشب دلم گرفته بود تا صبح بیدار بودم بهش فکر می کنم دلم می خواد گریه کنم انقدر حالم بدعه  ...

خیلی بده این حرفا و فرق گذاشتنا باعث میشه میونه شما برادرتون بهم بخوره ناخوداگاه .من همیشه میگم نیاز ب دوس داشتن هیچکی نداره جز منو باباش مهم مایبم براش کم نذاریم بعضیا نمیشه درست کرد ژطرز فکرشون

چجوری نزارن؟دلم خیلی گرفته مثلا بچم ک بقلم بود اصلا نگاش نمیکردن نهااایت بی محلی رو دیدم

عزیزم توام همین کارو کن بی محلی. بزار خودشون بفهمن. مگه دست تو انتخاب بچه هدیه خدا دختر پسر نداره که

خیلی بده این حرفا و فرق گذاشتنا باعث میشه میونه شما برادرتون بهم بخوره ناخوداگاه .من همیشه میگم نیاز ...

دقیقا باعث شد یه حس بدی نسبت به بچه‌داداشم پیدا کنم بخدا که داداشم جونمه ولی با خودم میگم مگه قرار زنداداشم تخم دو زرده بکار اینجوری میکنن 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
دقیقا باعث شد یه حس بدی نسبت به بچه‌داداشم پیدا کنم بخدا که داداشم جونمه ولی با خودم میگم مگه قرار ز ...

ن تو بنده خداهارو با رفتار اشتباه پدرت مقصر نکن همیشه از بچت محکم طرفداری کن اونا ک تقصیری ندارن ب پدرتو بگو چ فرقی بین منو بچه داداش هست با این حرفات کاری میکنی هم دل من بشکن هم برادرزادمو دوس نداشته باشم

چی بگم  من که زن داداشم با من حامله است انگار بچه‌اون امامزاده است دیشب بابام گفت بچه تو شبه پ ...

عزیزم تو تنها نیستی  

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
ن تو بنده خداهارو با رفتار اشتباه پدرت مقصر نکن همیشه از بچت محکم طرفداری کن اونا ک تقصیری ندارن ب پ ...

اره بخدا من دوست ندارم حس بد بگیرم ولی رفتار بابام باعث این شد همه حرفشون اون بچه اشت انگار من حامله نیستم 

عزیزم تو تنها نیستی    

🥺🥺🥺

اره بخدا من دوست ندارم حس بد بگیرم ولی رفتار بابام باعث این شد همه حرفشون اون بچه اشت انگار من حامله ...

عیب نداره نادیده بگیر ب نی نی داخل شکمت فکر کن تو همیرت مهمید ب نی نی عشق بدید 

عیب نداره نادیده بگیر ب نی نی داخل شکمت فکر کن تو همیرت مهمید ب نی نی عشق بدید 

اره عزیزم ببخیال 

تصمیم گرفتم دیگه با بابام حرف نزنم 

بخدا الان که فکر می کنم دخترم از هر چیزی مهم تر