صد_دانه_یاقوت مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1181 عنوان برا موهاتون چیکار میکنین؟ 177 بازدید | 14 پست کف سرم خیلی پوسته پوسته میشهشامپوهای زیادی با نوع مختلفم استفاده کردم ولی بی فایدسیک روز درمیونم میرم حمومزود چرب میشه و ریزش شدیدم دارهچی بزنم ک درست بشه دیگه واقعا خسته شدم کاربری دست 2 نفره 1401/10/16 | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4327 من نهایتش اینه موهامو دوبار شامپو بزنم😐🥴 سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
رزقرمز۹۹ عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 1428 من نهایتش اینه موهامو دوبار شامپو بزنم😐🥴 تولد گل پسرت مبارک 🌹
hzaahj عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 280 شامپو ضدشوره اِویدرم عالیییییییی من خودم زدم به چند نفرهم پیشنهاد دادم اونا هم جواب گرفتن
هانی۱۳۷۶ha عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 951 من شامپو ضد قارچ مای خریدم جواب داد توهم بخر اگه مارک دیگه هم بود بخر ولی حتما ضدقارچ باشه
maryq1999 عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 3058 من نهایتش اینه موهامو دوبار شامپو بزنم😐🥴 من یکبار میزنم در حد ۵۰ ثانیه آب کشی میکنم موهام اینقدر خشکه دوبار ک نابود میکنه
صد_دانه_یاقوت مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1181 شامپو ضدشوره اِویدرم عالیییییییی من خودم زدم به چند نفرهم پیشنهاد دادم اونا هم جواب گرفتن تو چ مدت جواب داد؟ کاربری دست 2 نفره
صد_دانه_یاقوت مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1181 از روغن اصل رزماری استفاده کن کِی بزنم؟ چقد بمونه؟ کاربری دست 2 نفره
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4327 تولد گل پسرت مبارک 🌹 ای جانم ،مررسی گلم 💋اولین نفری هستی ک تبریک گفتی❤ سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
صد_دانه_یاقوت مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1181 من شامپو ضد قارچ مای خریدم جواب داد توهم بخر اگه مارک دیگه هم بود بخر ولی حتما ضدقارچ باشه ینی قارچ دارم؟ کاربری دست 2 نفره
hzaahj عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 280 تو چ مدت جواب داد؟ دو هفته کامل پوسته ها پاک شدن واسه ریزش هم میتونی از شامپو ضد ریزشش هم استفاده کنی
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4327 من یکبار میزنم در حد ۵۰ ثانیه آب کشی میکنم موهام اینقدر خشکه دوبار ک نابود میکنه ینی خشکی موهای منم از دوبار شامپو زدنه؟😕 سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
هانی۱۳۷۶ha عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 951 ینی قارچ دارم؟ اگه زیاد پوسته پوسته بشه خارش داشته باشه آره
رزقرمز۹۹ عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 1428 ای جانم ،مررسی گلم 💋 اولین نفری هستی ک تبریک گفتی❤ عزیزم 💙خدا حفظش کنه انشالله همیشه سالم و سلامت باشه و لبش خندون 🥳