2777
2789

بذ

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس موکت رو هم پست اول نمیذارید؟ 😑😑

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

خیلی شلوغن یه چیزساده بگیر

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔

ببخشید هیچکدوم خلوت تر بگیر بهتره 

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻