2777
2789
عنوان

پریود بعد از تخمک کشی

2484 بازدید | 11 پست

بچه ها من چند روز پیش تخمک کشی کردم و دیروز پریود شدم (۵ روز زودتر از موعد)خونریزیم به شدت کمه اصلا یکی دوقطره هیچوقت اینجور نبودم طبیعیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰ تا تخمک ۶ تا جنین شما چی؟ بنظرت چرا خونریزیم انقد کمه؟

من ۲۱ تخمک و ۱۴تا جنین ، نمی‌دونم عزیزم حتما زنگ بزن از دکترت بپرس

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
من ۲۱ تخمک و ۱۴تا جنین ، نمی‌دونم عزیزم حتما زنگ بزن از دکترت بپرس

عزیزم کی انتقال میدی برای من گفت دوماه بعد تخمک کشی 

فردا باید برم پیش دکتر گف روز دوم یا سوم پریودی بیا ولی انقد خونریزیم کمه که میترسم مشکلی باشه من تو این مدتم ی روز خوش نداشتم از عوارض امپولا و داروها همش حالت تهوع سرگیجه سستی شکمم آب آورده بود ولی حالا خوبه حتما اینم بخاطر عوارض داروهاس 

عزیزم کی انتقال میدی برای من گفت دوماه بعد تخمک کشی  فردا باید برم پیش دکتر گف روز دوم یا سوم ...

نه من شکمم آب نیاورد با اینکه تخمکم خیلی زیاد بود تو بیمارستان توصیه های غذایی گفته بودن به اونا عمل کردم دوغ خیلی زیاد تخم مرغ و گوشت زیاد خوردم

به من گفت همین ماه پریود شدی بیا ولی من نرفتم چون خودم احساس میکردم اصلا شکمم خوب نشده رحمم خیلی درد می‌کرد جای آمپولای دور ناف سفت شده بود یبوست شدید اصلا افتضاح بودم موندم این ماه برم به منم گفته روز سوم پریودی بیا 

عزیزم کی انتقال میدی برای من گفت دوماه بعد تخمک کشی  فردا باید برم پیش دکتر گف روز دوم یا سوم ...

رفتی پیش دکترت بگو که خونریزیت کم بوده اگه مشکلی باشه بهت میگه حتما و انتقال رو به تعویق میندازه

نه من شکمم آب نیاورد با اینکه تخمکم خیلی زیاد بود تو بیمارستان توصیه های غذایی گفته بودن به اونا عمل ...

منم خیلی خیلی دوغ و کشک و...خوردم میگم شاید بخاطر اینا سردیم شده که پریودم اینجور شده😂😂وای چقد استرس دارم تا فردا بشه

منم خیلی خیلی دوغ و کشک و...خوردم میگم شاید بخاطر اینا سردیم شده که پریودم اینجور شده😂😂وای چقد است ...

احتمال داره 😅 نگران نباش فکر نکنم چیز مهمی باشه 

سلام. من 22 آبان پانکچر انجام دادم و 28 آبان پریود شدم دوازده روز زودتر و خون ریزیم نسبت به همیشه بیشتر بود. الان 9 روز گذشته و من همچنان خون ریزی دارم. کمتر شده ولی لکه بینی نیست. دائم لخته خون میاد

بقیه هم اینطوری بودن؟