2777
2789

من یه بچه دارم که الان نزدیک ب دوساله ینی بیست ماهشه 

یبار کرونا گرفت گه کهیر ریخت بیرون از بدنش و دکتر بعد یه عکس از قفسه سینش گرفت گفت یکم ریه درگیر بوده ک خداروشکر خوب شده 

بار دوم سوم ک سرمامیخورد یکم حالت خروسک می‌شد یبارشم دگزا زدم ک همش پشیمونم چون الکی بردمش بیمارستان 

بار سوم ویروس اسهال گرفت ک رودش عفونت گرفت و سه روز باید بستری می‌شد ک تو خونه سرم میزدم 

تا الان چهار بار مریض شده ولی من چهل سال استرس کشیدم و غصه

روزخوش ندارم زندگیم شده استرس مریضی بچه استرس بستری شدن 

بخدا خسته شدم دلم می‌خواد بشینم ساعت‌ها گریه کنم 

شوهرم بیشتر حساسم میکنه نمیزارخ با کسی رفت و آمد کنم همش میگ بچه چرا اینجوری شد چرا الان اونجوریه

وای قلبم دیگ داره کنده میشه نه دلم می‌خواد جایی برم نه کسی بیاد 

مادرا از تجربه هاتون بگین آرومم کنین توروخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ندارم ولی بالاخره ادمه دیگه مریض میشه میخوره زمین زخمی‌میشه همه اینا برای هممون میوفته ناراحتی نداره که

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

دستگاه بخور تو خونه روشن باشه زمستون..خونه ن سرد باشه ن خیلی گرم...بیرون میری گوش و پیشونی بچت بپوشون ..پهلو هاش...غذا مقوی بده بهش تو غذاش عصاره قلم بریز ... صبحانه تخم مرغ....س شیره...ارده...عسل...سویق کودک بهش بده

بچه ندارم ولی بالاخره ادمه دیگه مریض میشه میخوره زمین زخمی‌میشه همه اینا برای هممون میوفته ناراحتی ن ...

کاش میفهمیدم اینو قلبم آروم نمیگیره چه مادری ام‌من😓

عزیزم ب بچه ات برس شربت تقویتی بهش بده 

مواظب باش سرما نخوره همش خونتو با اسفند ضدعفونی کن 

الان ک زمستونه شلغم بپز همه میکروبای خونه رو میکشه بوی شلغم 

غذاهای مفید ک برا بچه ات خوبه درس کن 

همیشه شیرگرم بخورین 

تو باید سیستم بدن بچتو ک ضعیف هست و هی مریض میشه رو درمان کنی جانم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

خب شرایط باعث شده ،ویروسهای جدید زندگی رو خیلی سخت کرده 

همیشه توی خونه موندن هم آدمو افسرده کرده و میکنه 

من بچه ندارم ولی مادرم مُسن هست 

یکماهه درگیر ویروس جدیده

تمرکزشو از دست داده بود از شدت درد 

امیدوارم خدا کمکمون کنه نجات پیدا کنیم

چهارده ماه شیرخودمو خورد آنقدر استرس داشتم ک شیرم داشت تموم می‌شد شیرخشکیش کردم 

عزیزم ببر پیش متخصص دارو تقویتی بهت بده سیستم ایمنی بدنش یکم قوی سه  دختر منم زود مریض میشد بردم تقویتی داد الان خداروشکر خیلی بهتره گفت خیلی ضعیفه