2777
2789
عنوان

همینطوری رد نشین یه جملتونم میتونه آرومم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه بچه ها مریض میشن 

و همه پدرا دایه مهربون تر از مادر میشن 😐

منم 3تا بچه دارم 

کرونا گرفتیم همه 

خودم باردار بودم و دوتا بچه مریض 

یه دکتری بردمشون مسن بود

گفت اشکال نداره بچه مریض میشه دیگه طبیعیه ، الان میدونم یبار تابستون ویروس میگیرن اسهال استفراغ 

یبار پاییز مریض میشن 

کاملا هم طبیعیه 

یه چیزی... 

امسال تابستون نوزاد داشتم دعا میکردم اون دوتا ویروس اسهال نگیرن ک نوزادم میگیره و سخته 

یه کاری انجام دادم اینجا خوندم 

یه پارچ تمیز بردار اب کن 30 تا سوره قدر بخون روش، بذار کنار آشپزخونه بریز تو غذاهات و چای و... مراقب باش بیرون نریزی، سر پارچ دوباره آب بریز خالی نشه

خداروشکر امسال نه تابستون اسهال گرفتن بچه ها، نه پاییز آنفولانزا، با اینکه امسال پسرم مهد میره و احتمال گرفتن ویروس بیشتره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
جایی ام‌میری ؟ چقدر مریض میشه رفت و آمد و اینا داری ؟ 

خودم از بیمارستان میارم ویروسو تو بیمارستان کار میکنم 

البته بیرونم میریم 

الان نه ها ولی وقتی خوبیم میریم

الحمدلله رب العالمین ...
چهارده ماه شیرخودمو خورد آنقدر استرس داشتم ک شیرم داشت تموم می‌شد شیرخشکیش کردم 

برا اینم هست عزیزم شیر خشک همینه بچه ی سره مریض😕😕از طریق غذا های مقوی جبران کن براش حرز امام جواد بگیر بچه کوچیک تو دل جا میگیره چشم میخوره براش اسپند تک دود کن چهار قل بخون ..و اینکه خیلی پاستوریزش نکنید😑 گناه داره بچه گل رس بخر براش بده بازی کنه تو خونه بچه ب قول قدیمیا باید ب ه تو آب و گل تا دربیاد🤣

ینی میگی بچم ضعیفه؟ 😓 اخه مگ همه بچها مریض نمیشن؟ 

اره میشن ولی ن انقد زود ب زود 

بچه ای ک زود ب زود مریض میشه ضعیفه لاید سیستم ایمنی بدنش خوب باشه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ینی میگی بچم ضعیفه؟ 😓 اخه مگ همه بچها مریض نمیشن؟ 

بچه منم دوسالش تازه تموم شده ،کل پاییز رو مریض بودن با خواهرش که هشت سالشه 

پنج بار از این انفولانزاعه گرفتن 

هنوزم هم سرفه دارن هم ابریزش

جایی ام‌میری ؟ چقدر مریض میشه رفت و آمد و اینا داری ؟ 

من خودم از اونا بودم که یکسال و نیم نرفتم جایی تو ایام مرونا چون بچم ضعیف و لاغره مریضم بشه  دیگه چیزی ازش نمیمونه 

اما ادمای بیشعور همیشه هستند که اسیب بزنن  جاری م بچه مریضش رو بدن ماسک اورد وحشتناک مریض بود الان پسرم یکماه درگیر این ویروس جدید شده خودمم جز بیمارای خاصم اگر بگیرم رسما زندگیم فلج میشه همش ماسک دارم تو خونه 🥺

عزیزدلم درسته آدم باید احتیاط بکنه، اما هر چی حساس باشی و وسواس بگیری بچت بیشتر مریض میشه، کاملا احتیاط کن، غذاهای مقوی بهش بده،مولتی ویتامین و زینک و کلا هر مکملی که دکتر براش تجویز کرده رو مرتب بده بخوره بعدم خودتو بچتو بده دست خدا،همه مریض میشن همه بچه ها، الکی غصه نخور، بچه های داداش من بعد 12 سال  بچه هاش همه جا میبره یک سالشونه، مریض هم میشن اما استرس و اینا نداره اصلا