2777
2789
عنوان

کمک راجع به فارسی دوازدهم

1403 بازدید | 40 پست

من بزرگسال می‌خونم همهههه چی رو فراموش کردم دوشنبه هم امتحان دارم حالا من چجوری بخونم اصلأ چی بخونم راهنمایی کنید مثلاً برم آرایه و سجع و تشبیه و و اینجور چیزا رو بخونن خوبه؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

اول تو یه برگه اسم کل آرایه هارو بنویس با تعریفشون یادبگیر

بعد معنی شعر هارو  یاد بگیر 

بعدش تو کتاب فارسی آرایه و شعر هارو از حفظ برای خودت بگو بعد ببین درست میگی یانه 

بعدش لغات و کارگاه نوشتنی بود اوناروهم بخون

😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تو یه برگه اسم کل آرایه هارو بنویس با تعریفشون یادبگیر بعد معنی شعر هارو  یاد بگیر  ...

چند مدل آرایه داریم 😬بزنم آپارات کامل یاد میگیرم؟

آرایه ها آسونن برنامه ریزی کن خیلی خوبه بابرنامه درست رو ببینی

اصلأ انقد گیج شدم یادم رفته قبلاً فارسی رو چطور میخوندم

پس پی دی اف بهتره؟همونو میخونم فک کنم سایت گاما داشته باشه

ببین بخدا من نمیدونم خودم چن روز پیش امتحانشو دادم معلمه انقد سخت گزفته بود ا نهاییم سخت تر که فک. کنم بشم پونزده یا زیر پونزده 

دلبر و یار من تویی، رونقکار من تویی...❤🧿                                      ❤MR❤