2777
2789
مثل ما یخ زده میخورن؟ مواد تازه خودشم روغن پالم دار مارو با اونا مقایسه نکن 

نمیدونم ولی اسمر فودا رو که میبینم یه کاسه بزرگ سس پنیر گذاشته داره میخوره میگم اگه من بشینم اینو بخورم کهیر میزنم😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چیا میخوری؟ ورزش هم میکتی،؟

اره عزیزم من مدیر و مربی ورزشم پونزده سال حرفه ای ورزش میکنم

سرچ کن مواد غذایی قلیایی کننده بدن

اونا رو لیست کن سعی کن از اونا بخوری تو روز

چیزایی ک بدن رو اسیدی میکنن فقط باعث رسوب چربی و پیری پوست میشن مثل فستفودها و سرخ کردنی ها کنسروها و ...

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا😍

مامان من بود میگفت چرا دهنتو اندازه ی گاله باز کردی الان عمه هات حرف درمیارن😂🤣

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊
مامان من بود میگفت چرا دهنتو اندازه ی گاله باز کردی الان عمه هات حرف درمیارن😂🤣

وای😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
نمیدونم ولی اسمر فودا رو که میبینم یه کاسه بزرگ سس پنیر گذاشته داره میخوره میگم اگه من بشینم اینو بخ ...

😂😂مواد عزیزم مواد 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

😂😂مواد عزیزم مواد 

کلا اب و هواشونم خوبه که ایقد پوستشون خوبه دوستم ۶ ساله کره هس به زور میشه شناختش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اره عزیزم من مدیر و مربی ورزشم پونزده سال حرفه ای ورزش میکنم سرچ کن مواد غذایی قلیایی کننده بدن ...

خوش بحالت با وجود داشتن چند فرزند چطور وقت میکنی بیرون کار کنی؟بچه هاتو کجا میزاری

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
کلا اب و هواشونم خوبه که ایقد پوستشون خوبه دوستم ۶ ساله کره هس به زور میشه شناختش

همون آنچه خوبان همه دارند اونا یکجا دارند 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خوش بحالت با وجود داشتن چند فرزند چطور وقت میکنی بیرون کار کنی؟بچه هاتو کجا میزاری

بچه هام کوچیک نیستن گلم نوزده و سیزده و دوقلوهامم شیش سالن بعد مستقل بارشون اوردم اویزون من نیستن کلا البته تا چهار سالگی دوقلوهام سرکار نمیرفتم 

ولی همون تایمم برای ورزش میرفتم باشگاه دوقلوهام پیش بزرگترا بودن❤🌷

همون آنچه خوبان همه دارند اونا یکجا دارند 

دقیقا😕