2777
2789
گویا با یه کاربری دیگه اومده تو تاپیک پربازدید « از جوگیر شدن هاتون بگید» دیدمش

جدی؟؟ الان تو برتریناس؟؟؟؟

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیوانو من همیشه میبینم توی تاپیکا

عه🤔

من چند وقت بود ازش بیخبر بودم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
دقیقا خودش مثل اینکه درخواست تعلیقی داد منم نبودم اون مدت بفهمم چرا دقیقا ولی دیروز ازیه کاربرا دید ...

هیچوقت نفهمیدم چرا با کاربرای خوب سایت دعوا میکنن😭😭.....

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
جدی؟؟ الان تو برتریناس؟؟؟؟

نه قبلا بودش

این تاپیک

ان شاءالله چند صفحه باید بری جلو

اسمشون آبان۰۹ هست فکککککک کنم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

@سانازساناز1‍ چقد دلم تنگه براش

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
یه کاربری بود که یه خواهر شوهر کوچیک داشت که از بس پیش اون و شوهرش بود میخاست طلاق بگیره خیلی تاپیک ...

اینجور تاپیکی زیاد دیدم که خواهرشوهر همش اونجاست عروسم کلافس و میخواد طلاق بگیره💔 ولی نمیدونم کدوم رو میگی...

هیچوقت نفهمیدم چرا با کاربرای خوب سایت دعوا میکنن😭😭.....

چون اینجا اکثرا حسود وبدخواهن اصن نمیتونن ببینن ک یه کاربر چقدر دوست داشتنی واکثرا دوسش دارن واقعا نمیتونم اکثر کاربرای اینجارو بااخلاقای خاصشون درک کنم کاش یکم ب جای اینکه دنبال عیب وایراد بقیه بگردن یکم روی خودشون کارمیکردن😐

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
نه قبلا بودش این تاپیک ان شاءالله چند صفحه باید بری جلو اسمشون آبان۰۹ هست فکککککک کنم

ممنونم عزیزم الان میبینم❤

ممنونم عزیزم الان میبینم❤

قربانت برم

ان شاءالله 😍❤

چون اینجا اکثرا حسود وبدخواهن اصن نمیتونن ببینن ک یه کاربر چقدر دوست داشتنی واکثرا دوسش دارن واقعا ن ...

متاسفانه💔 کاربر اوپرا هم دیگه یه مدته ندیدمش😭 اونم سرهمین چیزا دیگه سایت نمیاد😭😭