2777
2789
عنوان

جداكردن جاي خواب دخترم

166 بازدید | 18 پست

دخترم٣ونيم ساله اس،شب ك توي اتاقش ميخابونمش تا صب چندباربيدارميشه ميادپيشم باز ميبرمش،مادراي باتجربه بگن تاچندروز اينطوريه؟؟،الان يك هفته اس جداس،هرشب سر ساعتاي مشخص بيدارميشه انگارعادت كرده.چي كاركنم ك بخوابه راحت تاصب؟؟گرسنه وتشنه هم نيس ك بيدارميشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودنیس برااینکار

اصلا قانونی باید ۶ ماه تا ۱ یکسال جدا کرد

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

من ۱۸ سالمه بغل مامانم میخوابم کلا جدا نشدم تا الان جفت هم🤣

واااااای من تاعروسی کردم بغل مامانم میخوابیدم🤣🤣🤣🤣اونم میگفت دیگه موقعه شوهرکردنته هنوزمث بچه های ۲ساله بغل من میخوابی🤣🤣🤣🤣

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
اصلا قانونی باید ۶ ماه تا ۱ یکسال جدا کرد

واقعااخه بچه میترسه

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
واااااای من تاعروسی کردم بغل مامانم میخوابیدم🤣🤣🤣🤣اونم میگفت دیگه موقعه شوهرکردنته هنوزمث بچه های ...

بخدا بابام میگه زن گرفتم که تو بیای ببریش برا خودت یعنی همه میدونن دیگه منو مامانم بغل هم میخوابیم بهم میگن لوس نمیدونم چی دست خودم نیست که ۱۸ سال بغل همیم نمیتونم اجازه بدم بابام ببرش😁

بخدا بابام میگه زن گرفتم که تو بیای ببریش برا خودت یعنی همه میدونن دیگه منو مامانم بغل هم میخوابیم ب ...

بابای بدبخت حداقل دیگه ظهرهاراحتشون بزار😂😂😂گناه دارن

واقعااخه بچه میترسه

زیر ۶ ماه و گاهی تا یکسال بچه ها نمیتونن تاریکی و تنهایی و اینا رو درک کنن ، اگه از همون اول جدا باشن فک میکنن این یه چیز طبیعیه 

ولی هر چی وابستگیشون بیشتر بشه ، ترس هاشونم بیشتر میشه 

بخاطر همینه که میگن بعد از شش ماه شیر شب قطع بشه تا جای خواب رو هم بتونید جدا کنید

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

نه فقط شبا من مقصر نیستم که مامانم خودش اینکا رو کرده چون کوچیکه هم هستم خیلی وابستس بهم😄

😂😂😂😂بگوتقصیرمامانته پس بابات بایدمقصرمامانتوبدونه