2777
2789
عنوان

بد جور ضایع شدم://

366 بازدید | 18 پست

الآندوباره  یادم اومد اعصابم خورد شد🙄

چند روز پیش با عجلهههه آماده شدم رفتم مدرسه

ساعت اول زیست داشتم دیدم کتابم تو کیفم نیست://

استرس گرفتم نکنه گم شده

سرمو کردم تو کیفم پیام بدم به مامانم بگم بره اتاقم ببینه کتابم هست(ردیف اخر کلاس نشسته بودم)

یهو دیدم هییییچچچچچ صدایی نمیاد😐😐

سرمو اوردم بالا دیدم همههههه زل زدن به من😐وای آب شدم😂

خانمه گفت که منتظرم اس ام اس بازیت تموم شه درسو شروع کنم🥺😂💔

همه زدن زیر خنده حتی خودم💔😂😂

هرچقدر توضیح میدادم مامانم بودددد دوستام میگفتن معلوم نیست کیه سر کلاسم ولت نمیکنه😐😂

احسنت

حالا اگه تو مدرسه ما یکی گوشی میاورد جنگ جهاااانی راه میفتاد🥲🥲😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ولی زمان ما گوشی ممنوع بود تو مدرسه جلو در کیفارو میگشتن🤢

میخوام برم راهو تنهای تنها...بره بیرون ازم دردا و سما...فراموش کنم شاید بشه کمرنگ...برگردم به دنیای هفت رنگ:)  

مدرسه گوشی میزارن ک خانومتون ریلکس گفته منتظریم😐من بودم گوشیمو میگرفتن خودمم اخراج

ت هرتاپیکی ک نظر میدم لازم نیس مخالفت کنی چون میگمممم نظرررر ینیییی عقیده خودمه پس پی پی خودتو بخور 🥰بوووس💋
این معلمه خیلییی مهربونه نرفت بگه گوشی دارم😂 بعدم همههه دارن😂

خوش بحالتون😭😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡