2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع عنبرنسادود کن دودشو به همه بدنت بده من ابله مرغانم بااین کارخوب شد

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

ابله مرعان درمان خاصی نداره ممکنه دکتر بهت قرص آسیکلوویر بده پماد هم برای خارشت 

اگه خارشت زیاده دستکش اشپزخونه دستت کن که یه وقت نخارونی روش کنده بشه هر کدوم تاولا که روش کنده بشه جاش میمونه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بیماری شما ویروسی هست و باید دوره اش طی بشه

اگر دکتر میرید و از خونه خارج میشید خیلی مواظب باشید به دیگران نزدیک نشید و به چیزی دست نزنید . خدا نکرده کسی رو مبتلا نکنید 

اگر وسیله نقلیه شخصی ندارید حتما انفرادی و با آژانس تشریف ببرید و ناحیه تاولها رو بدون پوشش به جایی تماس ندید . تو این اب و هوای بد خیلی ها ضعیف و بی مقاوت شدن و مریض میشن