2821
2789
عنوان

یه هفتس همخونه م

1296 بازدید | 42 پست

شده یه موش باورم نمیشه یه هفته دارم با یه موش زندگی میکنم ازش مثه سگ میترسم ،میترسم خودمم بگیرمش حتی زنگ زدم اتشنشانی نیومدن نه میتونم راحت بخوابم نه میتونم غذا بخورم هم چسب گذاشتم هم سم اصن معلوم نیست کجاست دلم میخواد تا میتونم گریه کنم😫😫

متعهد...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین ،،،مرسی

جاهایی که فضله هاش ریخته چسب بزار با طعمه 

پفک و پنیر طعمه های خوبیه 

سم و گندم سمی نریز میره یه گوشه میمیره بو میگیره تازه باید بیفتی دنبال جنازش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه گربه بگیر

شاید باورت نشه ولی شوهرم رفته گربه برادرشوهرمو اورده اصن انگار نه انگار رو مبل لش میکنه ما میخوایم رو مبل بشینیم  یا چنگ میزنه یا گازمون میگیره حس میکنه خونه ماله اینه چرا انقد گربه ها  خشن و پروعن اخه😹😻

جاهایی که فضله هاش ریخته چسب بزار با طعمه  پفک و پنیر طعمه های خوبیه  سم و گندم سمی نریز ...

مرسی از پیشنهادت حتما امتحان میکنم

شاید باورت نشه ولی شوهرم رفته گربه برادرشوهرمو اورده اصن انگار نه انگار رو مبل لش میکنه ما میخوایم ر ...

یه بار من و دخترم میخواستیم بیایم تو حیاط خونه مون از تو کوچه گربه خیابونی نمیزاشت دعوا میکرد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز