2821
2789
عنوان

چه کار کنم به روز باشم؟🤔

649 بازدید | 16 پست

بچه ها من اصلا به روز نیستم. خیلی هم هزینه می کنم ولی نه مدل لباس نه مو نه حتی تو انتخاب زیورآلاتم به روز نیستم. الان به روز بودن به چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خودتو اذیت میکنی هرچی بهت میاد و باهاش حس خوب داری بخر 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

به روز بودن ینی خودت باشی باهمون علایق وسلیقه

مد روز امروز هس اما فردا تعویض میشه

دنبال مدبودن زیادخوب نیس چون زودمیادوزودم میره وادم باید یکسره دنبال همین مسائل باشه وزندگیشم میشه استرس و اضطراب

هر چیزی رو نخر  کم بخر ولی خوب بخر  شبک باش تا بروز

اتفاقاً اهل خرید زیاد نیستم، معمولاً هم اجناس با کیفیت می گیرم. ولی وقتی دور و بریام رو نگاه می کنم می بینم اونا چقدر جذاب انتخاب کردن هر چند بی کیفیت

و اینکه من مخالف تقلیدم 

ولی مبتونی چند نفر بلاگر و ایفلونسر و ...که به تیپ شخصیت تزدیک اند رو دنبال کتی ناخوداگاه مد وستت میاد 

ولی طرف تبلبغ لباس نکنه ها مثلا چیزا دیگه تبلیغ کنه و استایل شیک خودشو داشته باشه 

اونی که تبلیغ لباس مبکنه همه چی رو مبپوشه 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
2825
2823
2791
2779
2792