2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایین کنید

108 بازدید | 8 پست

من چند ساله ی پسریو میشناسم قراره با خونوادش بیان خاستگاری خانواده خوبی هستن ولی مشکل از صادق بودنه مثلا اینکه میخوان بیان خاستگاری ولی من تازه دو روزه فهمیدم خاهر بزرگتر از خودش داره و چیزای دیگه و لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم تنبیه بشه و دوباره اینکارارو تکرار نکنه چندین بارم بهم گفته من بعضی از حقیقتارو بهت نگفتم لطفا راهنمایی کنین

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

چرا خب پنهان کرده؟  ازدواج با این اشخاص اصلا عاقلانه نیست.  ادمی که خواهر خودشو پنهان کنه واقعا قابل اعتماد نیست 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمیخوام ناراحتت کنم ولی وصلت کردن با همچین ادمی و زندگی کردن باهاش زیر ی سقف فکرنکنم چیز خوبی ب ...

بله متوجه این موضوع هستم خیلی هم از دستش ناراحت شدم حتی وقتی بهش گفتم اسم خاهرت چیه گفت که بفهمی یا نفهمی فرقی نداره یا اصلا بهش گفتم ایدی خاهرتو بده بهش پیام بدم گفت زوده واقعا با این کارش از چشم من افتاد انقدی اعصابم خورد شد که تا الان از تپش قلب نتونستم بخوابم خودش هم رفت با خیال راحت گرفت خوابید

چرا خب پنهان کرده؟  ازدواج با این اشخاص اصلا عاقلانه نیست.  ادمی که خواهر خودشو پنهان کنه ...

چی بگم خودشم میگه بهت گفته بودم خاهر ندارم ولی اخرشم ی معذرت خواهی کوتاه کرد و رفت خوابید من موندم و ی اعصاب خورد

خیلی ممنون از درک زیادت،ببین خودت که دیدی یه سری از ادما واقعا لازمه ک بیان و برن قضاوت دوست ندارم بکنم ولی فکرنکنم خانومی به همچین عاقلی به همچین آقای بی مسئولیت بتونن باهم زندگی کنن،نمیخوام دخالت کنم اما سعی کنید باهاش حرف بزنید از الان تصمیم تون رو قاطع بگیرید که دچار مشکل نشید❤

خیلی ممنون از درک زیادت،ببین خودت که دیدی یه سری از ادما واقعا لازمه ک بیان و برن قضاوت دوست ندارم ب ...

سعی میکنم باهاش حرف بزنم ولی واقعا دلیل این پنهان کاریشو نمیدونم از وقتی که فهمیدم نسبت بهش تنفر پیدا کردم