2777
2789
عنوان

بدترین دعوایی که کردین چی بود ⁉️

368 بازدید | 22 پست

میشه تعریف کنید چه کوتا چه بلند دوس دارم بدونم

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میخونی بگم؟ داغونم اصن

بگو دوس دارم بدونم 

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
بذار چندنفر بگن نمیخوام اولی باشم کلا آدم دعوایی نیستم ولی کسی مرتب رو مخ باشه نشونش میدم حتی دست ...

منتظرم اگ شلوغ شد 

یعنی بعدش ما منتظریم تا بدونیم

همین عصری دعوا داشتم

دلسوزی ی ادم عوضی رو کردم پول دادم قرضش 

2 ماهه امروز فردا میکنه 

عصری رفتم دم خونشون مادرش اومد حرف مفت زد زنگ زدم مامور اومد 

شنبه میرم دنبال کاراش

زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱
همین عصری دعوا داشتم دلسوزی ی ادم عوضی رو کردم پول دادم قرضش  2 ماهه امروز فردا میکنه  ...

منم به یه نفر پول قرض دادم امروز بهش زنگ زدم ولی کار به اونجاها نرسید 

تو خیابون بعده امتحان ترم دوم با دوستام اکیپی از مدرسه بر می‌گشتیم و یه پسره رو سره راهمون دیدیم نشسته بود داشت بستنی میخورد و دوستام گفتن بچه ها این پسره چند بار مزاحممون شده و اینا همینطور که از بغلش رد میشدیم همه بهش نگا کردیم گفت نگا کردن نداره که دوستامم همه جوابشو دادن منم گفتم راس میگه دیگه خر که نگا کردن نداره 😐 بلند شد و چوب بستنیشو پرت کرد سمتمونو دوستمم چند تا فوش بهش داد و رفت و با ماشینش اومد ....

این سیزدهمین کاربریمه 😐 نی نی یار جون خواهر شوهرت به این کاربریم رحم کن 😐 تو تاپیکای باحال تگم کنید پیلیز 💜😎😐
یکی اومد خونمون آینه زد.ازین دیواری ها. همین ک رفت آینه ریخت زمین کم بود بریزه رو بچم

فک کنم کشتیش آینه زنه رو بعدش