2777
2789
عنوان

چرا نی نی یار شب پروفش جغده

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 55 پست
اشکالی نداره خودمم میبینمش میخندم

راستی چجوری نی نی یار شم دوس دارم نی نی یار شم😍

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم خوب کردی اشکالی نداره

خیلی دوستت دارم بمولا 🥲😂

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
خیلی دوستت دارم بمولا 🥲😂

پاچه خواری نکن حالا😂😂

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
اشکالی نداره خودمم میبینمش میخندم

نی نی یار میگم این حجم از تاپیکا روی زندگی شخصیتون تاثیر بد گذاشته تا حالا، من خودم چند بار بغض کردم اصلا یه وضعی 🥺🥺🥺🥺

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عزیزم حذف تاپیک با من نیست باید به لینک حذف تاپیک مراجعه کنید

اها باشه مرسی 😘😘😘

پاچه خواری نکن حالا😂😂

نه والا جدی میگم رو نی نی یار شب کراشم ب همون حد هم ازش میترسم😔🤣🤣

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

حق دارن😄 شب بیدار که هستن، کاربرا هم که معمولا در حال گیس و گیس کشی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اره دقیقا

نگفتین نی نی یار نمیخواین  

روز هم احتمالا نمیتونن به اندازه ی کافی استراحت داشته باشن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)