2777
2789

چرا وقتی یه نفر راه حلی میخواد برای حل مسئله اش یه سری به راحتی محکومش میکنن ؟ به حدی که پشیمون شی از مطرح کردن مشکلت

دقیقا منم درک نمیکنم بعضیا رو... دیدم که میگم اصلا ملاحظه نمیکنن عده ای.‌‌..

ما اینجا مطرح میکنیم بعد به جای راهنمایی کردن یا همدلی متهم میشی توسط افرادی که هیچ درکی از شرایطی که قرار داری ندارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اینجا مطرح میکنیم بعد به جای راهنمایی کردن یا همدلی متهم میشی توسط افرادی که هیچ درکی از شرایطی ک ...

آزمون به شما نصیحت خواهرانه

اینجا چیزی رو مطرح نکنید ، فقط مشاوره بگیرید

اینجا هرکس از دیدگاه و قضاوت ناقص خودش راهنمایی می‌کنه 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اصلا ادم میترسه نظر بده بخدا اون دفعه من تویه تاپیک نظر دادم چند نفر داشتن منو میخوردن بخدا هی میگمش ...

جالبه کسی که هیچ درکی از شرایط زندگی تو نداره به راحتی قضاوتت میکنه در حالی که حداقل میتونه بی تفاوت باشه نه حمله کنه