2777
2789
روحت چقدر فاصله داشت؟ کی این اتفاق افتادشب یاروز

بالا سر خودم بودم کنار دستم خوابیده بود انگار ، کنار ارنجم که تکیه داده بودم ، یعنی تا اومدم از دسشویی دراز کشیدم یهو بالا سر خودم بودم، من ادمی نیستم که سریع  دراز بکشم خوابم ببره بعدش ، برا همین مطمئنم خواب نبودم ، هنوزم نمیدونم چیشده بود

شب بود اون روزا خیلی حالم بد بود من مشکل ضربان دارم ، اون روزا کرونا هم گرفتم تا حد مرگ میرفتم   ...

حق میدم خودم مشگل میترال دارم دوبارتجربه کردم منتهاواسه من کمی طولانیه یکیش ۱۸سالگیم بودیکیش وقتی خونریزی روده داشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجورموقع قرآن روبازبذارفرارمیکنن درضمن بسم الله خیلی تاثیر داره 

ببین انقد جنا تو خونه ما زیاد بودن 

چرا میگم شر 

چون مثلا بابام کلید گاو صندوقو همیشه میذاشت یجایی ک میدونستیم 

بعد یبار بابام ی کار ضروری داشت هر چی گشت کلیدو پیدا نکرد فک کرده بود ک ما قایمش کردیم تا چند روز تو خونه ما دعوا بود ما بچه ها هم جوری بودیم ک کاری میکردیم بهم میگفتیم چیز پنهونی نداشتیم 

اصلا کار ما نبود بعد چند روز دوباره کلید و سر جاش پیدا کرد 

یا مثلا تو ظاهر خواهر برادرام میدیدمش 

ن یبار ده بار

حق میدم خودم مشگل میترال دارم دوبارتجربه کردم منتهاواسه من کمی طولانیه یکیش ۱۸سالگیم بودیکیش وقتی خو ...

میشه تاپیک منو ببینی توش عکس اکو قلبم رو گذاشتم ، توضیحاتش رو ببین اون خط دوم منظورش چیه ، بقیه رو هم ببین چی نوشته بیرحمت

یعنی میگی بخاطر دعا بوده که مادرت میگرفته؟

اره چون خیلی سر کار با دعا نویسی داشت 

حتی یادمه ک شبا ما مشکل خواب پیدا کرده بودیم 

مثلا ی شب خواهرم جیغ میزد فرار میکرد سمت حباط 

ی شب برادرم 

ی شب خودم 

بعد از چند وقت بابام گفت ک بیا تو بالشتای بچه ها رو بگردیم 

تو یکی لز بالشتا دعا بود

بالا سر خودم بودم کنار دستم خوابیده بود انگار ، کنار ارنجم که تکیه داده بودم ، یعنی تا اومدم از دسشو ...

من ی بار این اتفاق برام افتاد ک اطرافمو میتونستم ببینم و خودم حس میکردم بیدارم ولی در اصل خواب بودم