2777
2789
عنوان

مذهبی ها کسی هست بیاید بهم دلداری بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 190 پست

میدونید خوشبختی به ظاهر و شرایط زندگی نیست؟ میدونید تموم اتفاقات قراره ما رو بیدار کنن و به کمال برسونن؟ میدونیداصلا زندگی بد و خوب نداره و هر انسانی تو هر شرایطی که هست همون شرایط براش بهترینه؟ و میدونید ما فقط از روی مقایسه زندگی آدمها ملاک خوب و بد میزاریم؟

شما هیچ وقت ضرر نکردید و نخواهید کرد چون در آغوش خدایید

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتم زندگیم خوب باشه ولی نشد که بشه یه جورایی شدم درس عبرت برا بقیه واقعا حالم بده یعنی هر کی ...

ببین گلم همه بندهای خدااا، توی چشم خدا یکی هستن خداسرنوشت هرکیو یجور مینوبسه ، و اینک درسته نماز خونی ولی اینجور نمار خوندن اینا اعمال انسان هست ولی معطن باس این نماز ثمره داشته برات ، انسان وقتی زیادی بخدا نزدیک میشه زیادی امتحان میشه

خوب میگی از شوهرت راضی نیستی پس از فردا بشین دعا کن چله بردار  ذکرای محبت بخووون تا زندگیت عوض شه  خود انسان بعضی وقتا با دعاهااش تقدیرشووو عوض میکنخ  (تجربه ثابت کرده)   

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند عزیزم کی گفته باحجاب بودن و با اعتقاد بودن باعث م ...

چون من فقط توشون بیشتر رعایت میکردم الان مثل گاو پیشونی سفیدم توشون و شدم رسواشون با حرفاشون بدتر بهم زخم میزنن

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

عزیز دلم فقط اینو میدونم ک نزار شک ب دلت بیفته ،خدا داره امتحانت میکنه خیلیا شمارو میخوان از راهت بدر کنن گوش نده دور از جونت کافران زمان پیامبر چ جوری در کفر غرق شدن با شک و شبهه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ببین منم خیلی مشکلات ت زندگیم دارم از طلاقم تا نگم برات برادرمم بم میگه واسه چی نماز میخونی و دعا می ...

قطعا و قطعا حقیقتی بالاتر از دنیا هست و ظاهر زندگی ها ملاک خوب یا بد بودن نیست چون همه چیز درون ماست

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

میدونی مشکل اینه که فکر کردیم دین و ایمان تنها ملاکه. منم مثل شما فکر میکردم ولی الان معیارم تغییر کرده سعی میکنم بیشتر به اخلاق و رفتار و احترام گذاشتن طرف نگاه کنم. حالا طرف میخواد نماز بخونه یا نه و...

الهی بگردم 🥺 میدونم سخته.. ولی شما برای خدا حجاب میکنی.. مگه نه؟ پس رو حرفت بمون و اعتقادتو بخاطر ...

برا خدا حجاب کردم ولی خدا برا من چیکار کرد اون همه دعا اون همه چله زیارت اون همه توسل چرا باید اینجور بشه چرا باید تو مردم مسخره ام کنن بشم نقل دهنشون  اون همه توسل چرا کمکم نمردن

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
ای بابا  تو زندگی همه مشکلات هست. برا چی ربطش میدن به مذهبی بودن  شما هم زندگی خودتو به ...

اتفاقا من اصلا ضعف نشون نمیدم ولی به دلیل دهن لق بودن شوهرم همه فهمیدن چی به چیه هر چی میبینم اونایی که هیچی براشون مهم نیست خوشبخت خوشبختن البته تو خانواده خودم منظورمه همه اطرافیانم خوشبختن فقط منم که به چه کنم چه کنم افتادم

پیشنهاد میکنم از این قوم فاصله بگیری چون کم کم از خدا و راه درست دورت میکنن

کی گفته هرکی مذهبی باشه زندگیش گل و بلبله؟ طرز فکر درستی متاسفانه نسبت به دین و مذهبت نداری. متاسفانه این شما بودی که توی انتخاب همسرت دقت نکردی

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

عزیزم قطعا اجرت خیلی خیلی زیاده. بهشون بگو من که معامله نمیکنم که اگه تو زندگی ضربه ای خوردم پس دیگه خدارو قبول ندارم

بگو عوضش اون دنیام خوبه.این دنیا که فانیه.... 

نکنه سرد شیا...حدیث داریم کسی که بخاطر حجابش از بقیه کنایه بشنوه چه اجری داره

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

مذهبی نیستم 

ولی سبک زندگی شما فقط ب خودتون مربوطه 

اگه هم مردم حرفی میزنن مشکل از اوناست سعی کن درگیر حرفاشون نشی 

و برای حرف مردم سبک زندگی خودتو عوض نکن

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫