2777
2789

تو خانوادمون بخوام بگم مخصوصا پدری فقط من محجبه ام و مقید هستم معیارم برا ازدواج هم از نظر دین و ایمان بود و فکر میکردم بهترین انتخاب رو کردم  تو تمام اینا هم خیر سرم فقط من بودم که عروسی آنچنانی نگرفتم و رعایت محرم و نامحرم کردم ولی با اینکه همه میگفتن خوشبحالش با کله افتاده تو کوزه عسل من با کله افتادم تو باتلاق باتلاقی که هر چی پیش میرم از راهم سست تر میشم انگاری شدم درس عبرت یه خواهر ناتنی دارم برگشت جلو چشمم به دخترش گفت نمیخواد حجاب کنی اونی که حجاب کرد چی شد آخرش (با اینکه خودش هم محجبه نیست و زندگیش خیلی بیریخت تر از منه ) الآنم دخترش ازدواج کرده اونم به چه خانواده ای و با چه اسم و رسم و خونه زندگی یا دختر عموم برگشت تو صورتم گفت دست بردار از این همه مذهبی بازی و نماز خواندن و کربلا رفتن این همه نماز خوندی و رفتی کربلا چی شد اینم زندگیت 🥺😔 الآنم چون بستگان نزدیکم می‌دونن زندگیم داغونه توپ مراسمی یا مهمونی جایی حجاب کنم و نرقصم فورا میگن چیه این کارا تو‌ادم نشدی این همه ضربه خوردی دلم شکسته اعصابم خورده 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

دوست داشتم زندگیم خوب باشه ولی نشد که بشه یه جورایی شدم درس عبرت برا بقیه واقعا حالم بده یعنی هر کی دین رو رعایت نکرد خوشبخت شد مگه من چیکار کرده بودم 😭

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

عزیزم کی گفته باحجاب بودن و با اعتقاد بودن باعث میشه تو زندگیت مشکلی نباشه 

چ تفکر بی خردانه ای

اطرافیانت خیلی خیلی کم اطلاعات اند

الهی بگردم 🥺

میدونم سخته.. ولی شما برای خدا حجاب میکنی.. مگه نه؟

پس رو حرفت بمون و اعتقادتو بخاطر کسی عوض نکن

مطمئن باش هیچ مهر تاییدی برات بهتر از اون مهر تاییدی که خدا میزنه نیست❤️

ان‌شاءالله مشکلاتونم حل بشن..

خدا دوباره شما رو سر پا میکنه، دقیقا مقابل کسایی که شما رو شکستن :))
الان راضی نیستی از ازدواج و سبک زندگیتون؟

از شوهرم راضی نیستم وگرنه هنوزم این سبک زندگی رو دوست دارم طرفم آدم نبود زده ام کرد از همه چیز و باعث شد بشم نقل دهن مردم که از هر چیزی فورا عقایدم رو نشونه بگیرن و زخم بزنن

ای بابا 

تو زندگی همه مشکلات هست. برا چی ربطش میدن به مذهبی بودن 

شما هم زندگی خودتو به دیگران مقایسه نکن. اعتماد به نفس داشته باش جلو بقیه. جوری باش که جرئت نکنن اینجوری راجب زندگیت حرف بزنن 

من مدهبی نیستم..ولی میتونم بگم پوشش شما فقط به خودتون ربط داره...مگر برای خدا نیست این انتخاب پس چرا باید تو دلتون شک راه بدید؟مگر اساس دین این نیست هرکی به نحوی امتحان پس میده کی گفته خدا همین دنیا و همون لحظه قراره پاداش کارای خوب و بدو بده؟میدونی چی میگم؟از اعتقادت کوتاه نیا هیجوقت مگر اینکه خودت نظرت عوض شه..من حتی روسری هم سر نمیکنم مذهبی نبودم ولی نظرم اینه

دوست داشتم زندگیم خوب باشه ولی نشد که بشه یه جورایی شدم درس عبرت برا بقیه واقعا حالم بده یعنی هر کی ...

اصلا اینجوری نیست 

این اتفاقی که برات افتاده رو بزار پای امتحان و ابتلا. حواست باشه خدا هر لحظه حواسش به تو هست و هرگز فراموشت نکرده 

دوست داشتم زندگیم خوب باشه ولی نشد که بشه یه جورایی شدم درس عبرت برا بقیه واقعا حالم بده یعنی هر کی ...

کی میگه هرکی رعایت کنه خوشبخته هرکی نکنه بدبخت؟ یا برعکسش؟ این قوانین از کجا میان؟

پس اینهمه آدمی که روزانه میبینیم اینهمه خانومایی که محجبه نیستن و از سختیای زندگیشون میگن کیان؟؟؟

اطرافیانتون خیلی کار زشتی میکنن واقعا..

خدا دوباره شما رو سر پا میکنه، دقیقا مقابل کسایی که شما رو شکستن :))

چ ربطی داشت. بعدشم از کجا معلوم واقعا خوشبخته. بعضیا ظاهر سازی میکنن که بگن خوشبخت هستن البته کار خوبی هم میکنن. بنظرم نباید مشکلات و پستی و بلندی های زندگی رو جلوی بقیه و اطرافیان حتی خانواده جار زد. چون همونا ی روز میزنن توی سرت که دیدی ال شد و بل شد. 

مبینام... 25 سال. 

عزیز  دلم  شرایط شما ربطی به حجاب و مقید بودن شما نداره

حواست به انتخابات باشه تا ضربه نبینی

ولی هر آدمی تو زندگی ممکن ضربه ببینه

سرتو بالا بگیر به راهت ادامه بده چون شرایط شما ربطی به نوع پوشش و مذهبی نداره گلم

اعتمادبه نفست پایین نیاد و به خدا توکل کن 

میگن جلوی خدا سربلند باش نه بنده خدا

داداش منم اینجوری بم میگه ولی بش میگم طلا ت آتش ک طلا مییشه  عزیزم امتحان الهی هست

خودم به جهنم می‌دونم مامانم غصه میخوره چرا هر چی امتحان برا ماست تا کی قراره امتحان بشیم پس بدیم چرا اون یکی ها امتحان نمیشن

از شوهرم راضی نیستم وگرنه هنوزم این سبک زندگی رو دوست دارم طرفم آدم نبود زده ام کرد از همه چیز و باع ...

ببین منم خیلی مشکلات ت زندگیم دارم از طلاقم تا نگم برات برادرمم بم میگه واسه چی نماز میخونی و دعا میکنی برو ببین دخترا رو این همه میرن خوشگذرونی انوقت ت هنوز بخاطر هیچی شکر میکنی

ولی من میگم این دنیا شاید نه ولی اندنیا بالاخره یه روزی نوبت ما ام میشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠