2777
2789
عنوان

مذهبی ها کسی هست بیاید بهم دلداری بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 190 پست
من مدهبی نیستم..ولی میتونم بگم پوشش شما فقط به خودتون ربط داره...مگر برای خدا نیست این انتخاب پس چرا ...

شک به دلم نیوفتاده میگم که شوهرم منو زده کرد ولی از اینکه همه بهم تیکه میندازن و میگن دست بردار از این کارا بدم میاد تازه من اصلا خشک مذهب نیستم اصلا خیلی اجتماعی هستم ولی همه یجور بهم نیش میزنن که بسته این کارا چیه این همه رعایت کردی مگه خوشبخت شدی فلانی رو ببین واقعا اعصابم خورد میشه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا خدا حجاب کردم ولی خدا برا من چیکار کرد اون همه دعا اون همه چله زیارت اون همه توسل چرا باید اینجو ...

ببینید اول اجازه بدید یچیزی بگم

اگز کسی حجاب میکنه، حکم خدا رو اجرا میکنه، وظیفه‌ش رو بجا میاره، پس جایی واسه منت گذاشتن نیست..

و اما در رابطه با صحبتتون، خب مطمئنین انتخابتون برا ازدواج اشتباه نبوده؟ در رابطه با صفر تا صد همه چیز تو زندگیتون اطمینان دارین؟

اینا چیزایین که شما باید بعنوان منشا دنبالش بگردین

جسارت نباشه عزیزدلم، وگرنه خب زیارت عاشورا و اینا نمیتونه اشتباه آدم رو عوض کنه که..

خدا دوباره شما رو سر پا میکنه، دقیقا مقابل کسایی که شما رو شکستن :))

چرا سختیا رو ربط میدین ب امتحان و نمیدونم ازمون الهی ؟؟؟کسی ک محجبه اس میشه ازمون واس کسی ک بیحجابه همین بلا میشه تاوانگناهان؟این اصول تو مغزم نمیره خدا به هر کی قدرت عقل و انتخاب داده شما انتخابت بد بود و قدرت عقلم داده اصلاحش کنی به دین و حجابتم ربطی نداره

منم اینجوری بودم شوهرم نماز نمیخونه ولی من میخونم یه سال خودمو برا بچه کشتم وزجه زدم آخرش شوهرم بهم گفت اینهمه نماز میخونی ودعا میکنی چی گیرت اومد اگه واقعا اینجوریه بزار خدا کمکت کنه گفتمش کمکم میکنه وخدایی خدا کمکم کرد    همیشه ایمانت به خدا باشه    حجاب کاری به خوشبختی نداره خواهر گلم 

اصلا اینجوری نیست  این اتفاقی که برات افتاده رو بزار پای امتحان و ابتلا. حواست باشه خدا هر لحظ ...

یه مدته که فکر میکنم فراموشم کرده و صدام رو نمیشنوه هر چی میگم خدا انگار نه انگار با اینکه همه چیز رو سپردم دست خدا ولی نشد که بشه اون چیزی که میخواستم و بخاطرش دعا و چله و توسل و زیارت هزار چیز دیگه کردم نصیبم نشده 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
کی میگه هرکی رعایت کنه خوشبخته هرکی نکنه بدبخت؟ یا برعکسش؟ این قوانین از کجا میان؟ پس اینهمه آدمی ک ...

اره گاهی حس میکنم دارم گناه میکنم 

اصلا اهمیت به حرف کسی نده زندگی بالاپایین داره ربطی به رعایت حجاب یا...نداره اون بیحجاباشم یجور دیگه ضربه میخورن فرقی نداره...شمااعتقاداتتو ازدست نده چون داری دستورخداروانجام میدی برای سعادتمندی اخرتت و...امام حسن مجتبی ع هم امام وفرزند رسول خدابودبرگزیده خداامام شیعیان..ولی توسط زن بدش مسموم شد زن خوب گیرش نیومد...میدونی چی میخوام بگم..امام حسن ع هم بیماربود زندگیش دررنج بیماری گذشت وخیلی امامای دیگه که درزندان کفارودشمنان دین واسلام وخدابودن وازار واذیت وشکنجه شدن ولی دست از راه وهدفشون برنداشتن الان کی عزیز تره اون کفار یاامامای شهید عزیزترن پیش خدا...نگذارحرفای ابلهان تورو گمراه کنن وازدینت زده بشی..اون کسایی که گمراهت میکنن عاقبت هم باگمراه کنندگان محشورمیشن وبایدجور اعمالشونو بکشن...توی سوره حمداون قسمت اخرش معنی ایه روحتما بخون متوجه حرفم میشی...امیدوارم عاقبت روبگیری نه ظواهرزندگی رو...عاقبت بخیرباشی....

شاید باورت نشه ولی زندگی مام همینه 

باید راضی باشی ب رضایت خدا 

اون خواسته ک اینطور باشی توام دوس داشته باش خودتو زندگیتو افکار و اعتقاداتتو 

مطمئن باش تو زندگی همممه بلا استثنا مشکلاتی وجود داره ک فقط جلو شما رو نمیکنن 

اونا بدبخت ترن فقط ادا خوشبختی درمیارن 

الان فک کردی بخاطر حجابت اینطور شدی ؟!

اگه ببخشید لخت بگردی یا شل حجاب و اوپن مایند باشی همه چی اوکیه؟!

چرا از نماز و زیارت فقط معجزه میخوای 

نیمه پر و مثبت زندگیتو ببین 

ته تهش اینه ک حداقل آرامشی ک تو دین هس هیچ‌جای دیگه نیس و پیدا نمیشه 

ب بقیش فک نکن 

اگه بدونی منی ک اینارو میگم چقققد سختی کشیدم و میکشم خدارو بابت الانت شکر میکنی

چون من فقط توشون بیشتر رعایت میکردم الان مثل گاو پیشونی سفیدم توشون و شدم رسواشون با حرفاشون بدتر به ...

شما محکم و استوار راهتو ادامه بده راه درست همیشه ب مقصد میرسه درسته تو راهی ک قدم میذاری سختی هست اما مهم عاقبت ب خیر شدنته

هیچ اهمیت نده

پدر من میگفت طوری لباس بپوش و رفتار کن ک فقط خدا خوشش بیاد نه بنده هاش

بهشون بگو اگه تیپ شما بودم معلوم نبود چ سرنوشتی داشتم 

الاندخیلیا مشکل دارن مذهبی و غیر مذهبی

ولی میان گیر میدن که آره تو چی گیرت اومد 

من به این موضوع فکر کردم که چه مذهبی چه غیره باید شکرگزاری داشته باشن اینجوری حال و روزشون خوب میشه

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

چ ربطی داشت. بعدشم از کجا معلوم واقعا خوشبخته. بعضیا ظاهر سازی میکنن که بگن خوشبخت هستن البته کار خو ...

بله موافقم ولی شوهر نفهم من از بس دهن لق بود و تو‌هر دعوا و بحث زنگ میزد به بابام و میکشوندش خونمون که ببین ال شد با شد و کم کم همه جا پیچیدذ