2777
2789
عنوان

ایده برای شاباش عروس وداماد

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 72 پست
ایجانم چ مادر شوهر مهربونی 

من اسکناس نو  دادم گل فروشی دسته گل برام درست کرد 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دلار یا تراول نو براشون گردنبند بدین درست کنن بندازین دور گردن عروستون سبد متوسط توش گل رز بچینن لا به لاش دلار بزارن

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
اینکه اسکناس رو خیلی مرتب و تمیز توی یه صندوق تزئین شده کوچیک بدین بهشون خیییلی شیک تره تا دسته گل و ...

خودم به دسته گل فکر میکردم

تازه فکر میکردم خیلیم خاص و خوب باشه😩😩

چندتا اسکناس؟ عکس دارید از گلتون؟

نه متاسفانه  گوشیمو ریست کردم 

ولی به عروسم میگم عکسشو بگیره بفرسته برام  

27 تا تراول 100 بود 

27 مهر تاریخ عروسی بود 😍

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خودم به دسته گل فکر میکردم تازه فکر میکردم خیلیم خاص و خوب باشه😩😩

بد نیست ها ولی من به شخصه حس بدی بهم دست میده مثلا بعد عروسی بشینم پولای دسته شده رو یکی یکی باز کنم و صاف و صوف کنم😅😅یاد گداها میوفتم.ببخشید البته ها.