2777
2789
عنوان

مامانم 😞😞😢

611 بازدید | 15 پست

دوستان لطفا کمکم کنید اروم بشم😞

مامانم بارداره ۷ماهشه بارداری سختی داشت 

جفت جای نامناسب تشکیل شده 

بچه بیش از اندازه پایینه تقریبا ۲۰ سانت

الان ۲ ماه بود استراحت مطلق بود اما این دوهفته اخیر دوباره بلند شده بود تا کاراشو بکنه 

دوماهه همه جور شیاف و قرص امپولی هم استفاده کرده

امشب یه دفعه ای خونریزی شدید کرد 😭

یعنی چیشده ممکنه اتفاقی برای بچه بیفته

کسی همچین تجربه ای داره ؟

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی ۷ماهگی بچه بدنیا بیاد میزارن دستگاه  زنده می مونه

یعنی بچه زندس همش فک میکنم شاید برای بچه اتفاقی افتاده که خونریزی کرده

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
انشالله صحیح و سالم میان خونه .⚘️⚘️⚘️

مرسی عزیزم انشالله که همینطوره

نترس خوب میشه بچش هم سلامت می مونه اگه باشیاف ودارو بمونه که هیچی اگرم نه که دستگاه هست مامان تو اولین نفر نیست نترس دختربراش دعا کن وآیت الکرسی بخون

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
نترس خوب میشه بچش هم سلامت می مونه اگه باشیاف ودارو بمونه که هیچی اگرم نه که دستگاه هست مامان تو اول ...

اخه یه تاپیک بود از سال ۹۸ اونم گفته بود ۷ ماهه خونریزی کرده بچه دوهفته هم تو دستگاه بوده ولی بعد ازبین رفته خیلی میترسم اخه مامانم نزدیک ۴۰ سالشه ممکنه خودشم براش خطرناک باشه😔

اخه یه تاپیک بود از سال ۹۸ اونم گفته بود ۷ ماهه خونریزی کرده بچه دوهفته هم تو دستگاه بوده ولی بعد از ...

چه خبر چی شد خوبن مگه نه؟

چه خبر چی شد خوبن مگه نه؟

الان بستریه همچنان جفت خونریزی داره منتظریم خونریزیش بند بیاد مرسی عزیزم که به فکر بودی🌺

الان بستریه همچنان جفت خونریزی داره منتظریم خونریزیش بند بیاد مرسی عزیزم که به فکر بودی🌺

من پسرم رو که حامله بودم تا سه ماه قشنگ مثل پریود خونریزی داشتم الان هم کلاس هفتمیه یه روز این جمله رو در مورد اون بچه تو به یکی دیگه خواهی گفت انشا الله

حال مادرتون خوبه؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
حال مادرتون خوبه؟

اره عزیزم خداروشکر بهتره یه ماه دیگه بچرو برمیدارن و راحت میشه 

مرسی ازت🌺