2777
2789
عنوان

کسی هورمون رشد واسه بچش میزنه؟

482 بازدید | 25 پست

سلام عزیزان.اگر کسی واسه بچش هورمون رشد میزنه لطفاراهنمایی کنن.

چندوقت یه بار تزریق میشه؟فقط تزریقه یا خوراکی هم هست؟تزریقش دردناکه؟؟چندوقته انجام دادین و آیا راضی هستین؟آیا هورمون رشد درآینده عوارضی داره خدایی نکرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا بلوغش میزنم دردناک هست ولی قابل تحمله

بلوغ زودرس؟

پسر؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من برا بلوغش میزنم دردناک هست ولی قابل تحمله

اخه بچه من۶سالشه فقط و به شدت از امپول میترسه.دکتر پارسال گفت بیار براش انجام بدم ولی از تصور اینکه بخواد هرروز امپول بزنه نبردمش.ولی رشدش خوب نیست اصلا.گفتم اینجامشورت بگیرم ازتون ببینم چیکارکنم.میشه بیشتر توضیح بدین.سوالاتم رو نوشتم.ممنون میشم.

دختر

بلوغ زودرس داشتن؟

دخترتون چند سالشه ؟

قدش چندسانته؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام من تقریبا دوماهی هست میزنم هرشب تزریق میکنم

میشه ببشتر توضیح بدین.ممنون میشم.درمورد تزریقش که دردناکه یانه ایا تاثیری داشته و اینکه از عوارضش اطلاعات دارین یا عوارضی نداره

میشه ببشتر توضیح بدین.ممنون میشم.درمورد تزریقش که دردناکه یانه ایا تاثیری داشته و اینکه از عوارضش اط ...

زیاد درد نداره از آمپول دردش کمتره مثل آمپول واسه انسولینه

تاثیرشو راستش نمیدونم باید آمپولا تموم بشه برم پیش دکتر ببینم تغییر کرده

ولی خودم با متر تو خونه اندازه گرفتم دوسانت اضاف شده

واسه عوارضش از دکتر پرسیدم گفتش اگه عوارض داشت من واسه بچتون نمیدادم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
زیاد درد نداره از آمپول دردش کمتره مثل آمپول واسه انسولینه تاثیرشو راستش نمیدونم باید آمپولا تموم ب ...

ممنونم عزیزجان.ان شاالله که بدون عوارض باشه و زودتر نتیجه مثبتش رو ببینید.بچتون چندسالشه و قد و وزنش چجوریه؟

اخه بچه من۶سالشه فقط و به شدت از امپول میترسه.دکتر پارسال گفت بیار براش انجام بدم ولی از تصور اینکه ...

منم پسرم کوچیک بود بردم آمپولاشو نمیزد اذیت می‌کرد من ول کردم

الان بزرگ شده خودش اصرارکرد ببرمش

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
ممنونم عزیزجان.ان شاالله که بدون عوارض باشه و زودتر نتیجه مثبتش رو ببینید.بچتون چندسالشه و قد و وزنش ...

خواهش میکنم عزیزم

پسرم 15سالشه

قد145 وزن44

منم پسرم کوچیک بود بردم آمپولاشو نمیزد اذیت می‌کرد من ول کردم الان بزرگ شده خودش اصرارکرد ببرمش

عزیزم.الان چندسالشه؟واقعا نمیدونم چرا بچم رشد نمیکنه واقعا دیگه کم اوردم .پارسال کلی ازمایش هم انجام داد همشون سالم بودن خداروشکر ولی رشد نمیکنه یا خیلی کم و ناچیز😔