2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جای خالی این سبک تاپیک ها حس میشد, کمتر از یک ماهه اینجا میام سر میزنم ، میتونم بگم داشتم با خو ...

عزیزممممم🥺میتونی از بین کتابایی که دوستای عزیزم معرفی کردن کتاب انتخاب کنی خیلی کتابای خوبی معرفی کردن 🫂♥️

منم دقیقا تصور تورو دارم  فکر میکنم که روحمون پرواز میکنه گاهی شبا خواب میبینم که خیلی سبک شدم ...

چه حس خوبی، تو یه کتابی که اسمش رو یادم نیست ، مربوط به خیلی ساله پیش بود، نویسنده داستان اعتیاد داره و هر کاری میکنه نمی تونه ترک کنه خودکشی میکنه و میره تو اغما، اینجا تجربه ی نزدیک به مرگش رو کامل توضیح داده که خیلی سبک و بی وزن شده بوده از یک تونل تاریک که جسمش بوده گذر میکنه و وارد یه نور عظیم میشع و اینکه چقدر دوس داشته این حالشو و وقتی احیاش میکردن دکترا، تو این حالت بهش میگن باید برگردی و ناراحت میشه ، با این حال برمیگرده یادم اومد کتاب در آغوش نور، مرگ توی خواب عالیه خدا کنه به حق حضرت فاطمه من بتونم تجربه ش کنم.

میدونم ربطی نداره به معرفی کتاب  ولی جمعمون جمع شده ... پس اینم بخونین ..خیلی قشنگه🥺  ...

پنجره ها بسته اند.        عشق پدیدار نیست

دیده ی بیدار هست.       دولت بیدار نیست

یار چو بسیار بود.       دل سرِ یاری نداشت 

روی پری‌وار بود.        آینه اما نبود

آینه اکنون که هست.   روی پری‌وار نیست

خیل وفا پیشگان      از بر من رفته اند 

مانده هوادار من        آنکه وفادار نیست

گفتمِ‌شان می برم.      تا بفروشم به غیر 

بنده ی بی شرم را.       رونق بازار نیست

.

.

.

بس کنم این گفته را.     گفته ی آشفته را

خفته ای و خفته را.       گوش به گفتار نیست

🥺🥺🥺🤍🤍🤍

لایکم نکنین🦦
من اکثر کتابا رو خوندم الان میخوام یه کتاب بخونم که خیلی روم تاثیر بذاره هرکی میدونه بگه

چهارميثاق و خوندين؟اگه خوندين ميشه بگين چطور بود؟

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

مغازه خودکشی/ برباد رفته /جنگجوی عشق/ بلندی های بادگیر /چارداش /۸ جلدی آنی شرلی / ورونیکا می خواهد بمیرد / زنان کوچک / 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.