2777
2789

سلام دوستان.

اصلا اصلا پیش منصوره رحماندوست نرید برای مشاوره.

به شدت عصبی و بددهنه و کلی زندگیا رو با حماقت و بیسوادیش از هم پاشونده.

ظاهرا مذهبیه ولی هیچی از خدا پیغمبر سرش نمیشه و با لیسانس روانشناسی اومده توی کلینیک کار میکنه.

حتی پای حرفای خودشم وانمیسته و وقتی به نفعش نیست حرفشو عوض میکنه. 

افتضاااحه

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اعتماد کنیم الان ؟ خیلیا چنتا اکانت تبلیغی دارن. با یکی یه تبلیغ می‌کنن و با بقیه شون تاکید !!

به چی اعتماد کنید؟

دارم تجربمو میگم

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

بنظرم مشاور همش چرته اونا خودشونم تو زندگییشون موندن چه برسه بخوان زندگی دیگرانو سرپا کنن😒💣

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

[QUOTE=267684698]بددهن؟یعنی چی میگه؟ اسمش رو سرچ کردم اینکه تلویزیون میومد قبلا[/QUOTE

فحش میده میگه غلط کردی...

کلا بد دهنی میکنه و با تندی حرف میزنه

شات بزار. به حرف که نمی‌شه اعتماد کرد. مخصوصا اینکه انقدر تعداد پستات کمه

مگه چت کردم که شات بذارم؟

حضوری

قبلا میومد تلویزیون خواهر مصطفی رحماندوسته؟  اینو من توی تلویزیون میدیدم میگفتم خودش نیاز به م ...

دقیقا

سلام، من هم تجربه مشاوره داشتم با این خانم

فوق العاده عصبی، مشکل دار، خودش اصلا تعادل روانی نداره و در جلسه دوم مشاوره به ما گفت جدا بشید. حتی من باردار بودم، گفت برو سقط کن و جدا بشید. متاسفم فقط از مذهب، یه چادر انداخته سرش و ادعا میکنه.