2777
2789

ما هم شهریم وسنتی ازدواج کردیم 

ما روستا زندگی میکردیم قبلا مار منو نیش زد داشتیم میومدیم شهر دکتر تو مسیر همسرمو دیدیم یه لحظه نگاهمون به همدیگه گره خورد میگه اونجا عاشقت شدم چند وقت بعد اون قضیه اومدن خواستگاری که خواستگاریمون هم خیلی خنده دار بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگوو‌‌وووووو چرا عزیزم

زندگیشون خوب بود با برادر شوهر دیگم تویه ساختمون زندگی میکردن برادر شوهر دیگم تحمل زندگی خوب اینارو نداشت یه روز الکی بعد ۱۵ سال زندگی بلند شدن گفتن طلاق میخوایم بعد۱سال طلاق گرفتن یه بنده خدایی رفته بود پیش دعانویس که بفهمه چرا اینطوری شدن یهویی... که گفته بود اون برادری که باهاشون زندگی می‌کرده رفته دعا نوشته داده به سگ خورده الله و اعلم...

این برادر شوهرم که رفته بوده دعا نوشته بوده یه مدت زیر سر شوهر منم نشسته بود حرف می‌زد که برو طلاقش بده و اینا اینطورین و فلان وغیره یکسره زنگ میزد به شوهرم زندگی منم جهنم کرده بود اما خداروشکر زندگیمو نجات دادم با توسل به اهل بیت و...خداروشکر خدا به بچه هام رحم کرد

بگو بخندیم😍😂

میگم سنتی کاملا دیگه سنتی شب خواب بودیم دیدیم دارن در میزنن خودم رفتم  در وا کردم دیدم پدر شوهر مادر شوهرمن گفتن بابات خوابه یا بیدار گفتم خوابه گفتن برو بیدارش کن کار داریم بیدارش کردیم من رفتم خوابیدم دیگه گفتن اومدیم خواستگاری از اونجای که هم شوهرم یه برادر بزرگتر داشت هم من یه خواهر بزرگتر فکر کردیم برا اونا اومدن رفتم خواهرمو شوتش زدم گفتم بلند شو چای بزار اومدن خواستگاریت خواهرم طفلی رفت چای درست کرد برد بعد یه ساعتی اونا رفتن پدرم اومد از اتاق بیرون  منم خواب بودم گفت قضیه کاملا برعکس اومدن خواستگاری برا تو همه مون شوکه شدیم چون طرف ما اول بزرگترا ازدواج میکنن بعد کوچیکا خواهرم اومد شوتا رو تقدیمم کرد گفت برا تو بود منو بد خواب کردی زیاد خنده دار نبود بیشترش شوکه کننده بود

زندگیشون خوب بود با برادر شوهر دیگم تویه ساختمون زندگی میکردن برادر شوهر دیگم تحمل زندگی خوب اینارو ...

عزیزم

خیلی خوشحال شدم برا خودتون

الهی خواهرتونم عاقبت بخیر بشن

چرا برادر شوهرتون اینجوری میکرد؟ زنش بد بود؟