2777
2789
ببخشید چند وقته داری میخوری و داروهات چی هستن تتبلی تخمدانات شدیدن

من رفتم پیش دکتر طب سنتی بهم دارو داد رو زبونم نگا کرد گفت یکم تنبلی تخمدان داری تا 40روز بهم دارو داد ب دکتره اعتماد دارم میدونم خوب میشم  

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخش سوال زیاد میپرسم. یعنی چی کالری شماری

برنامه کرفس رو نصب کردم هرچی میخوردم توش وارد میکردم کالریش رو میگفت. روزانه اگه ۲۵۰۰ تا میخوردم وزنم ثابت میموند من هی کمتر و کمتر خوردم. به مرور کم‌کردم کالریم رو تا رسوندم به ۱۲۰۰. روی همین‌۱۲۰۰ ادامه دادم. گاهی هم برای اینکه شوک وارد شه به بدنم زیر ۱۰۰۰ میخوردم. قند و‌‌ شکر رو کلن حذف کردم مگر گاهی اوقات کیک یا شکلات میخوردم. مواد پروتیینی مثل سینه مرغ و تخم مرغ و بادوم و گردو و کره بادوم زمینی بیشتر میخوردم زود گرسنه نمیشدم. بدن هم زود عادت میکنه دیگه مثل اوایل آدم گرسنه نمیشه.

استارتش رو بزن زیاد کار سختی نیست، من تونستم شما هم میتونی. 🌷

من وزن که کم کردم باردار شدمکاهش وزن خیلی موثره

چقدر کم کردی گلم. قد و وزنی که باهاش بارذار شدی رو میگی

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

من وزنم 80 بود با قد 178رژیم گرفتم وزنم به 64 رسید و بعدش خیلی سریع باردار شدم

ممنونم گلم که جواب دادی

من قدم ۱۶۰.وزن ۵۸

وزنم ۷۰بود رسوندم به ۵۸ 

بازم پس باید کم کنم تا زیر ۵۰برسونم

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

چقدر عالی وزن کم کردیآره عزیزم اگه به حدودای 50 برسی عالی تر میشه

💚💝❤️

از وقتی جواب پیاممو دادی کلی انگیزه گرفتم که رژیمم ادامه بدم و لاغرتر بشم. اخه من هرکاری ازم برمیومد انجام دادم ولی خبری از بارداری نشد