2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶۱

بعد میگی وزنم‌ خوبه؟ 😄😄 عزیز دلم وزنت زیاده، در حالت ایده آل وزنت باید ۵۱ باشه اما در حالت نرمال تا ۶۱ جا داره. شما حداقل ده تا کم کن، مطمئن باش خیلی زود جواب میگیری انشالله.

تو خونه هم میتونم راه برم 

چرا که نه عزیزم من تو خونه دارم پیاده روی می کنم 

ببین پنج کیلو کم کن جواب میده اصلا نگران نباس ببین قند یجات نخور یا می خوری خیلی کم بخور فست فود نخور هرچی سفید خوردی حتما یه چی گرمی همراهش بخور ارده شیره سیاه دونه روغن حیونی قاطی کن بخور 

بعد میگی وزنم‌ خوبه؟ 😄😄 عزیز دلم وزنت زیاده، در حالت ایده آل وزنت باید ۵۱ باشه اما در حالت نرمال ت ...

دوستمون درست می گه اضافه وزن داری حداقل ده کیلو عکس سونو بفرست اگه داری تا سایز فلیکول ببینم بهت بگم

متفورمین بخورم خوبه واسه تخمدان؟  یا چ قرصی بخورم خونه میشه بگین

عزیزم متفورمین حتما باید بخوری هم یه قرص هورمونی هم براجلوگیری از قند خون دوفاستون هم که اون بالا بهت گفتم بخون سه ماه باید بخوری تا بعد بیا هرماه صدام کن ببینم درچه وضعی هستی 

نه ورزش نداشتم اصلا فقط با کالری شماری حدود ۷-۸ ماهه کم کردم

ببخش سوال زیاد میپرسم. یعنی چی کالری شماری

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

راستی خواستم بگم ک من اون ماه رازیانه خوردم بعد سیوم دو روز لک خون با ترشح بود رفت تا الان باردار نشدم تست زدم همشون منفی شدن فقط یکی مثبت شد درد تخمدان راست دارم تازه درد تیز داشت این ماه سه بارم ترشح تخمک گذاری دیدم دو روز بعد لک بینی و چهار روز قبل والان میشه بگین ممکنه حامله باشم یا ن

اخه چرا همش ترشح تخمک گذاری دارم دلیلش چیه شه باره دارم میبینم واسه همین میترسم چیزی بخورم میگم شاید حاملم روز موعدم ترشح داشتم توش رگ خون بود روز بعدچ بازم دیدم ک لخته قهوای بود