به خانواده و خود ادم و گیر دادن به همه چیز و نفرین کردن به زن دلیل خوبیه برای اینکه یه زن جدا بشه؟ خوبیاش هم ایناس که هر جمعه منو بیرونمیبره . ماهی ۷۰۰ هم میده بهم لباسم بخوام میخره گوشتو مرعو ایناهم میخره . قربون صدقم هم میره ولی تو دعوا خیلی فحش میده و نفرین میکنه با خانوادم هم بده
من پدرم فوت شده ولی شوهرم به شدت با خانواده م دشمنی میکنه در صورتی که خیلی احترامشو دارن تو همه مهمونیا هست خیلی کم میبینه خانواده ی منو نمیدونم دردش چیه
شوهر من بخاد ازین گوها بخوره پشت خانواده من زر زر کنه به جای شما بگه تو همون بار اول سرشو میبرم ، گوه اضافه بخوره بخاد توهین کنه به خانواده من ، خرش از رو پل بگذره زر زر کنه
تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من بخاد ازین گوها بخوره پشت خانواده من زر زر کنه به جای شما بگه تو همون بار اول سرشو میبرم ، گو ...
😑😶🌫️😶🌫️😶🌫️ من ترسیدم
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
بابا و مامان من تمام جون منن ، قرار نیست پسری ک هنوز شاشش کفی نشده با التماس در خونه مارو بزنه جز چشم و بله چیزی نگه بعد خرش از پل رد شه خانوادمو ب فوش بگیره چون زور بازوش بیشتره ، میزنم تو همون نقطه ای ک باید عقیمش میکنم حسرت ب دل بمونه
اصلا پیش مشاور نمیاد همیشه میندازه گردن من همه دعواهارو
پس خودت برو پیش مشاور شرایطتتو توضیح بده و بگو که نمیاد حتما راه حل جلوت میزاره اول باید تلاش کنی که اصلاح کنی این رفتار بدشو اگه یه موفق نشدی اونموقع باید بشینی تصمیم بگیری که ازش جدا بشی یا نه
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
بابا و مامان من تمام جون منن ، قرار نیست پسری ک هنوز شاشش کفی نشده با التماس در خونه مارو بزنه جز چش ...
چشم بله درست میگی. منم تعصب دارم
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
اها الانمتوجه شدم. من اخه خیلی دوسش دارم ولی تحمل ندارم به خانوادم فوش ناموس بده نمیدونم چیکار کنم ...
ببرش مشاوره ، یا یه شب بهش برس شام خوب و اینا موقع صحبت خوبایی ک میکنین بگو عزیزدلم منم موقع عصبانیت میتونم ب خانوادت فوش بدم ولی اخه ما ک دخلی ب اونا نداریم بیا قرار بزاریم عصبی شدی جای این فوش این حرفو بزن یا پای خانواده رو تو دعوا و فوشا باز نکن مگر ن چنان میزنمت صدای مرغابی بدی