2777
2789
عنوان

به نظرتون بد دهنی و فوش

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست
ببرش مشاوره ، یا یه شب بهش برس شام خوب و اینا موقع صحبت خوبایی ک میکنین بگو عزیزدلم منم موقع عصبانیت ...

سه ساله هر دفعه قول میده دیگه فوش نده باز دفعه بعدی فوشای بدتری میده . تو دعوا زود عصبی میشه وقتی هم‌عصبیه حرفای زشتی میزنه جاشو هم‌جدا میکنه

عه چه باحال😕
سه ساله هر دفعه قول میده دیگه فوش نده باز دفعه بعدی فوشای بدتری میده . تو دعوا زود عصبی میشه وقتی هم ...

محل نده توهم فوش بده یا قهر کن برو تعهد بگیر 

....

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گوشت و مرغ همه می‌خرن از خوبی نیس خودشم میخوره. لباس و پول هم نفغه اس بازم همه مردا میدن.

قربون صدقمم در طول روز زیاد میره ولی موقه عصبانیت فوش ناموسی بدی میده جاشو جدا میکنه با من غذا نمیخوره

عه چه باحال😕
چند روز پیش تنها رفتم‌مشاور گفت این از کودکی ریشه روانی داره 

ای بابا🤦🏻‍♀️

اره معمولا از بچگی عادت میکنن به فوش دادن

ببین هروقت که حالتون خوب بود یه کاغذ بیار و توش بنویس موقع دعوا توهین ممنوع فحش دادن ممنوع داد زدن و احترام نزاشتن ممنوع بعد زیرشو امضا کنین😁 با شوخی و خنده بهش بگو باید این مواردو هردومون رعایت کنیم فحش و توهین کردن ینی حرف کم اوردن! خودت هم اصلاااا توهین نکن تا بهانه دستش ندی

تو دعواهاتون هروقت دیدی اعصابش خورده و داره رفتارش عوض میشه سریع بحثو قطع کن بگو آروم بشیم بعد صحبت کنیم اگه دیدی ادامه داد و شروع کرد به فحش دادن گوشاتو بگیر بگو تا وقتی با احترام حرف نمیزنی به حرفات گوش نمیدم و ازش دور شو هر وقت اروم شد برو پیشش بگو دیدی وقتی فحش نمیدی میام و به حرفات گوش میکنم تو اینستا کلیپای عاشقانه و اموزنده مخصوصا درمورد احترام متقابل دیدی براش بفرس اینجوری کم کم عادت میکنه که تو بحثاتون ارامششو حفظ کنه 

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

داری میگی فقط خانواده ام را فحش میده ..ولی ب خود شما کاری نداره قربون صدقه تون میره وخرجی میده ...پس نیازی نیس سخت بگیری ...اون شاید واقعا دلش از خانواده ات پره و داره اذیت میشه ..و این طوری وقتی اونا رو فحش میده اروم میشه ...دفعه بعدی عکس العملی نشون نده ..وقتی ببینه برات فحش دادن اونا مهم نیس خودش از سرش می افته