2777
2789
عنوان

به نظرتون بد دهنی و فوش

385 بازدید | 37 پست

به خانواده و خود ادم و گیر دادن به همه چیز و نفرین کردن به زن دلیل خوبیه برای اینکه یه زن جدا بشه؟ خوبیاش هم ایناس که هر جمعه منو بیرون‌میبره . ماهی ۷۰۰ هم میده بهم لباسم بخوام میخره گوشتو مرعو ایناهم میخره . قربون صدقم هم میره ولی تو دعوا خیلی فحش میده و نفرین میکنه با خانوادم هم بده 

عه چه باحال😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق نداره فوش بده 

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
اینکه شوهر منه  متاسفانه شرایط جداشدن ندارم خیلی بده

میگه چرا نمیری خونه بابات میگم‌ بخاطر ابرو بابام بعد میگه مگه بابات ابرو داره . بابام بدبخت ۵۰ سال ابروداری کرده یه ادم محترمیه

عه چه باحال😕
از این‌چیزا نمیترسه اصلا میگه اقوام دارم‌تو کلانتری حل میکنه واسم

هر چی گفت دو برابر فوش بده اهاته حیثیت کن طلاق بگیر

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨

سعی کن رفتارشو تغییر بدی پیش یه مشاور برو

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
از این‌چیزا نمیترسه اصلا میگه اقوام دارم‌تو کلانتری حل میکنه واسم

به نظرم با ارامش بگو اگه منم به خونوادت فوش بدم خوشت میاد اه چقد از این مردای بد دهن بدم میاد جدی باش باهاش اون کارایی که گفتی میکنه وظیفشه ولی کق نداره این تور رفتار کنه

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..