2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه چیو امتحان کردم همهههه چیو 

در نهایت هر روز صب صبونه 

سیب زمینی ابپز میخورم  کره هم قاطیش میکنم میخورم ۱۰ کیلو اضافه کردم ولی لاغر نشدم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

چیزی ک میگم بعد قطع کردن ممکنه اشتهات برگرده ب حالت قبل 

قرص آرون فروت 

من خودم دوبار خریدم خوردم وقتی میخوری خیلی خوبه اشتهات زیاد میشه وزنت بالا میره 

نسبت ب همه ی قرص و داروهای چاقی ک استفاده کردم این بهتر بود 

بقیه چیزا ای قرص ای پودر همشون الکی بود یا چاق میشدن بعد قطع همون حالت اولی سیب زمینی نه کاملا راضیم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
چیزی ک میگم بعد قطع کردن ممکنه اشتهات برگرده ب حالت قبل  قرص آرون فروت  من خودم دوبار خر ...

اگ میخای چاق شیو دیگ برنگردی ب حالت قبل پست بالامو بخون

صبح ها ژله بخور با نون تست و کره بادوم زمینی تاجایی ک میتونی فقط بخور ورزش هم کن ب شکم و پهلوت نزنه کلا باشگاه بری رو فرم میای ببین شوهرت چی دوست داره خودت و شوهرت مهمی وگرنه اینقدر ب من گفتن ک دیگه واسم عادی شده

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
عزیزم هرروز صبح از جلو چشت نمیوفته؟خیلی سخته ک

نه خوشمزش میکنم ...اندامم عالی شده قشنگ پر ...مخصوصا با...سن ...

عزیزم هرروز صبح از جلو چشت نمیوفته؟خیلی سخته ک

میتونی ی ماهم بخوری تاثیرشو ببینی