2777
2789
عنوان

بچه واقعا به کمک احتیاج دارم

327 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من ۲۹سالمه نمی‌خوام سرتون درد بیارم به پسر ۶ساله دارم یه دختر ۵ساله یه دختر ۲ساله ....دوسال پیش رفتم دوره دیدم فارکسو از روی بی تجربگی پول دوستام و خانواده و چند نفر دیگه وارد این بازار کردم و با حجمای سنگین معامله کردم تا حدودی سود کردم ولی موقع کرونا بازار بهم ریخت نشد تحلیلام درست دربیاید ضرر زیادی کردم کل سرمایه از دست دادم حدود ۸۰۰میلیون...شریکام ازم سفته داشتن شکایتم کردن حدود۷-۸ماه زندان بودم😔😭با دختر کوچیکم...الان به قید وثیقه بیرونم حدود ۳۰۰میلیونش دادم ۲۰۰تومنشم ستاد دیه متقبل شده...ولی بازم کم میارم ...توروخدا کسی می‌شناسیم کمکم کنه؟؟؟؟شدید افسرده شدم از نظر ظاهری داغون بچهام بخاطری که رفتم زندان از اونجا زنگشون میزدم خیلی روحیشون خراب شده میترسم نتونم جورکنم باز برگردم داخل زندان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادر ؟ شوهر ؟ خانواده شوهر ؟ دیگه گزینه اخر خیر پیدا کن خیلیاشون دفتر دارن من نمیشناسم ک معرفی کنم 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

[QUOTE=267653009]گلم اون فلش پایین بزن ریپلای کن .. از بانک روستا  ببین میتونی وام بگیری .. سند زمین کشاورزی&n ...[/QUOTنفس روستای پدرم یه کمیته داره که اونا نهایت ۵ تومنی کمک میکنن مبالغ بالا کمک نمیکنن...دخترمم ۶بهمن عمل میشه همه دردام یکی شده

هر راهی بگی من تواین دوسال رفتم دیگه کسی نیست که من بهش رونزده باشم

گلم  خدا باید بهت نظر کنه

این دعا رو بخون قرضت ادا میشه

صراط علی مستقیم صراط مالک یوم الدین اللهم ایاک نعبد و ایاک نستیعن ..

روزی  110 مرتبه  با اعتقاد قرضت ادا میشه ..