2777
2789
عنوان

میخوام برم خونه ...

162 بازدید | 12 پست

من الان سه هفته است با مادرشوهرم قهرم،سر پسرم،پسرم نوه اولشونه خیلی دوسش دارن،و همین باعث یسری دخالت ها تو زندگیم شد،مادرشوهرم یروز بهم گفت تو بچه رو اذیت میکنی واسه همین این پناه میاره خونه ما،تو میزنیش،منم تصمیم گرفتم دیگه نذارم بره اونجا،بعد مادرشوهرم بهم زنگ ولی فوش بهم داد و بهم گفت هرزه ایی و حالیت نیست و ....

حالا بعد از ۳ هفته شوهرم میگه امشب بریم خونشون.ینی پدرشوهرم بهش گفته

حالا نمیدونم چ رفتاری کنم امشب 

اینم بگم پسرم هرچی پیش اومده خوب و بد رو میذاره کف دست اونا،یوقتایی از دروغ واسه جلب توجه اونا میگه مامانم اینو گفت و اونو گفت

۵ سالشه

میترسم امشب ینی چی پیش میاد؟؟؟؟؟

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مار تو استین پرورش میدی خواهر

یه کم محبت کن به بچه خوراکی اسباب بازی بیرون و رستوران

من که از نظر همه مادر بی تفاوتی ام ولی هفته ایی ۲۰ تا حداقل اوانس میدم بهش 

با کارای ارزون و محبت پسرت و جذب کن 

یعنی چی که شمابرید اون بایدبیادعذرخواهی خودتو سبک نکن

منم ب شوهرم همینو گفتم بخدا ب بابام ک فوت کرده ام فوش دادن

ولی شوهرم نمیذاره میگه شام پختن

مار تو استین پرورش میدی خواهر یه کم محبت کن به بچه خوراکی اسباب بازی بیرون و رستوران من که از نظر ...

دقیقا خودمم چن روز مامانم گفتم دارم مار تو آستینم پرورش میدم

بخدا دیشب با قهر بمن میگفت من تو رو دوست ندارم میخوام برم اونجا وسیله هامم ببرم

من بااین بچه چیکار کنم؟؟؟؟

منم ب شوهرم همینو گفتم بخدا ب بابام ک فوت کرده ام فوش دادن ولی شوهرم نمیذاره میگه شام پختن

چی بگم ولی واقعارفتنت زوره اگه هم رفتی سرسنگین باش وازاین به بعدخودت وبچت خیلی کم برید مث مهمون بریدوبیاید

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
دقیقا خودمم چن روز مامانم گفتم دارم مار تو آستینم پرورش میدم بخدا دیشب با قهر بمن میگفت من تو رو دو ...

جون مادرت نون نخور بهش حال بده

سینما تاتر پارک رستوران فست فود اسباب بازی  کتاب پارک شهربازی محبت بازی های شرکت بازیتا رو بخر دو نفری بازی کنید باهاش کارتن تام و جری نگاه کن بخندید با هم