2777
2789

برو دکتر اینجا یه چی بگن بدتر شی چی؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گغتم  شاید  شامپویی  چیزی کسی زده خوب شده

درسته ولی ممکنه روی اون جواب داده باشه بهتره بری د کتر

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
گغتم  شاید  شامپویی  چیزی کسی زده خوب شده

شامپوهای کافئین دار تاثیر دارن... شامپو کافئین نئودرم یا هانادی و امتحان کن. البته این مدلا مو رو خشک میکنن باید از ماسک مو برای نرم شدن موهات استفاده کنی

فقط اومدم بگم اون فامیلتون که تو سپه از جای دیگه اورده خانم.تو سپه از این خبرا نیست

**ای یار که با ما بی وفایی کرده ای                                     خود نیز ندانی چه جفایی کرده ای                                 + این تک بیتی رو برای یه بنده خدایی گفتم ایشالا میرسه به دستش