2777
2789
عنوان

این قسمت مادر شوهر از خود راضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خیلی زیاده بخوام بگم. خیییلی از خودش تعریف میکنه فکر میکنه خودش و بچه هاش از همه دنیا بهترن. والا خندم میگیره بیشتر ولی وقتی به من توهین کنه خب ناراحت میشم منم. 

حسودی نکن فقط بگو از قدیم گفتن 

سفیدِ سفید صد تومن 

سرخ و سفید سیصد تومن 

حالا که رسید به سبزه 

هرچی بگی می ارزه 

البته من خودم سرخ و سفیدم این شعر و بچه بودیم مامانم برا خواهرم میخوند که ذوق کنه  

بگو خدا نمیدونسته از دستش در رفته شما رو انسان کرد حیف شد واقعا نیست در جهانی...شما رو باید آب حیات میداد مثل خضر میشدی

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
خدا صبرت بده ،،،همزمان داره تو نقش جاری و خواهر شوهرت هم نقش ایفا می‌کنه 

وای خدا چقدر خندیدم دقیقا همینه. حالا بنده خدا خواهرشوهرم ماهه. خودش بعضی وقتا به مامانش میگه مامان کوتاه بیا یکم فهمیدیم قشنگی

شماهم سفره رو جمع میکردین میگفتین ببخشید مادر جون دیر اومدین ماهم خوردیم برو حالا اون روسریا بهت نا ...

حالا جالبه بقیه هم تحسینش میکنن و اصلا یادشون میره که دوساعته منتظره تحفه خانم گرسنه موندن