2777
2789
عنوان

این قسمت مادر شوهر از خود راضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 100 پست
آره عزیزم تو بارداری دخترم همش عکس جوونیا خودشو میورد میداد بهم نگاش کنم بچم شبیهش بشه. پدر شوهر چاپ ...

خدا صبرت بده

ولی من جات بودم میگفتم خدا بهم رحم کنه بچم شبیه خودم بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من هم سفیدم هم خیلی خوشگلم چشم ابرو مشکی هستم  خانواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم و خواهرشوهرم ...

دقیقا. شانس حرف اولو میزنه. جاریم خیییییییییلی از لحاظ ظاهری ازم پایینه خییییییلی هااااا. ولی خونه زندگی داره برو ببین. منم تقریبا مثل توام ولی زیرزمین مادرشوهرم زندگی میکنم

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
آره عزیزم تو بارداری دخترم همش عکس جوونیا خودشو میورد میداد بهم نگاش کنم بچم شبیهش بشه. پدر شوهر چاپ ...

شوهرت چی میگه؟؟

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
دقیقا. شانس حرف اولو میزنه. جاریم خیییییییییلی از لحاظ ظاهری ازم پایینه خییییییلی هااااا. ولی خونه ز ...

اره واقعا فقط شانس مهمه

فامیلمون بخدا باکلی ارایش و فیشال و به خودش میرسه 

ولی بازم ارایش میکنه صورتش گرفته و اصلا خوشگل نمیشه 

اونوقت چه شانسی داره چه زندگی ای داره 

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
سفید و چشم رنگی ولی قیافش معمولیه. شاید جوون بوده خوشکل بوده. ولی به هر حال ربطی به من نداره که بخوا ...

حس میکنم دنبال اینه که از زبون تو بشنوه خوشگله کمبود داره میخواد خودشو بزور بکنه تو چشمات

وااای خیلی زیاده بخوام بگم. خیییلی از خودش تعریف میکنه فکر میکنه خودش و بچه هاش از همه دنیا بهترن. و ...

گاهی بگو اره 

دوستم به من گفت مادرشوهرت جوونیاش خوشگل بوده ها 

گفتم بله دیگه 

بعد لبخند بزن 

خودش تا تهش رو میخونه