2777
2789
عنوان

جلب محبت

162 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها یه پسری هست همکلاسیمه از سال ۹۹ دوسش دارم اصلا یه وضع داغونی دارم از خواب و خوراک افتادم افسرده شدم فقط توسل کردم به اهل بیت نمیدونم چیکار کنم دعا براش بنویسم برا جلب محبت؟ نمیخوام با دعا بیاد جلو چون تا تابستون امادگی هیچی ندارم فقط میخوام من و ببینه بشناسه حالا به نظرتون کار درستیه؟ راهنمایی کنید چله ای چیزی بلدید بگید ، دعا تا نابستون باطل میشه دیگه؟ ۲۲ سالمه اون ۳۰ سالشه تقریبا مذهبی ام با کسی تو رابطه نبودم اینم برا ازدواج میخوام نه دوستی تروخدا کمکم کنید قلبم شکسته 😭

اون چجوریه؟ مذهبیه یا دختربازه

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl

چله ایت الله حق شناس بگیر من همسرمو دوسش داشتم اما اون نمیدونست

دم دردانشگاهم رو جرثقیل کار میکرد خیلی دوسش داشتم نمیدونستمم چطوبهش بگم ولی یبار پایین گوشه خیابون وایساده بودن ناخواسته بدجور خیره شدم تو چشماش ولی اون متوجه نشد بعد یمدت کارشون تموم شد ساختمون نیمه ساخته اما دیگ نمیومد اون انقد غصه خوردم هرروز ب امیددیدنش خوشگل میکردم انگار اونم منو میبینه اما نبود انقد دعاخوندم نشد کلی ختم و چله گرفتم نشد داشتم دق میکردم ک یبار دیگه ببینمش من ۳۲سالمه اون روز ک میرفتم دانشگاه ۴ ۵سال پیش بود ۲۷ ۲۸سالم بود مادرمم همش رو مغزم بود وخواستگار راه میداد بدون هماهنگی کفرم دراومده بود ازیطرف من اونو دوسش داشتم از اینطرف مادرم بااینکاراش دقم میداد ازاونطرف من اصلا نمیدیدمش دیگ ن اون منو میشناخت ن حتی میدونست دوسش دارم روانی شده بودم سپردم یه خانوم برام چله بگیره ک من باهاش ازدواج کنم دعاهای من که دیگه جواب نمیداد خیلی خانوم پاک وخوبی بود مادرم همیشه بهش میگف برا مادربزرگم روزه های قضاشوبگیره و قران بخونه ۳د۴ روزگذشت باز مادرم گف امشب خواستگارمیادلباساتو اماده کن چادرم سرت کن پسرم میاد داشتم تو دلم مث همیشه ب خودم فحش میدادم بخاطراوضاعم اماده شدم اصلا به خودم نمیرسیدم اقامن ک رفتم اون اتاق دیدم همون پسرس مادرش منو دیده پسندیده ازیطرف قندتودلم اب میشد از طرف دیگه دستام یخ کرده بود عرق سرد کرده بودم بااون قیافه ام دقیق۳روز حموم نرفته بودم هیچ ارایشم نداشتم گفتم الان دم میزارن روکولشون میرن اما نرفتن الان شوهرمه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم یه پرفایل حضرت عباس و داره یه ساله سینگله شرایط مالیش خوب نیستش پسر خوب و سرسنگین سرش تو کار خودشه خیلی نرماله بنظرم یکم اخمو هست ولی وقتی میاد جلو سلام میکنه بهم لبخند میزنه در کل خوبه جلف نیستش

از لحاظ ظاهری صورت من خوشگل تره ولی باز قد اون ۱۹۰ من ۱۶۳ تا جا سینه شم چشم و ابرو مشکی بینی شم طبیعی عمل کرده پسریه که با برناما ریزی پیش میره درس میخونه پس انداز میکنه کمک خرج خانوادشه شغلشم اینطور که شنیدم املاکی داره دو تا برادر بزرگ تر داره در کل با احترام بام برخورد میکنه میدونه دوسش دارم دورا دور ولی فلن جلو نیومده

از لحاظ ظاهری صورت من خوشگل تره ولی باز قد اون ۱۹۰ من ۱۶۳ تا جا سینه شم چشم و ابرو مشکی بینی شم طبیع ...

ببین پول خیلی مهمه. اگر درامد ثابت و خونه نداره سخت میشه.

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl