2777
2789
عنوان

فقط پانیکی ها بیان

201 بازدید | 19 پست

سلام به همگی😍

من ۴ساله که درگیر پانیکم البته الان خوب شدم اما عوارض و وسواس ها و نگرانیهاش گه گداری مونده.

خواستم این تاپیک رو ایجاد کنم که پانیکیها همدیگرو پیدا کنیم و از تجربیات هم استفاده کنیم اگر کتابی خوندین یا تکنیکی استفاده کردین با هرچیز مفیدی برای بهتر شدن حالمون باهم شر کنیم🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ، قبلا خیلی پانیک میشدم چند سال بود دیگه نمیشدم الان باز شروع شده🙋🏿‍♀️

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد .

من قبلا رژیم غذایی رعایت نمیکردم اما از وقتی خوردن سردیجات رو کمتر کردم فکرای منفی و وسواس گونم کمتر شده،ی تایمی هم خیلی احساس تنگی نفس داشتم خیلیییییی حس میکردم قراره خفه شم اما بهتر شدم خداروشکر فقط نزدیک پریودم باز یکم نفس تنگی دارم

دمنوش بادرنجبویه برای من خیلی آرام بخش بود

من مبتلا به پانیک هستم.

چند ماه پیش دکتر خیلی بهم دارو داد ولی خب سرچ کردم دیدم همه عوارض داره.نخوردم.

تنها کاری که کردم با افرادی که باعث افسردگی و پانیکم شده بودند قطع رابطه کردم فعلا دوماهه حمله بهم دست نداده فقط یه بار اون هم خفیف.ولی قبلا شدید بود حتما باید بستری میشدم و آرام بخش مصرف میکردم‌.

حتی الامکان سعی میکنم غصه نخورم مشکلاتی که نمیشه حلشون کرد رو بی خیال شدم و تمرکزم رو گذاشتم رو درس و بازی با بچه هام.

نی نی سایت هم خوب بوده برام....تا میام گریه کنم میام اینجا چند تا تاپیک میخونم خوابم میبره یا یادم میره.چون قبلا بعد از گریه حتما حمله بهم دست می‌داد.

من فشار عصبی م زیاد باشه حالم بد میشه،الان خداروشکر یک سال و نیمه درگیرش نیستم دیگه بیخیال خیلی چیز ...

آره دیگه از همون فشار عصبی میاد

بیخیالی خیلی بهتره زندگی هم خیلی راحتتر میگذره

من قبلا رژیم غذایی رعایت نمیکردم اما از وقتی خوردن سردیجات رو کمتر کردم فکرای منفی و وسواس گونم کمتر ...

من الرژی هم دارم نفسم تنگ میشه بیشتر وقتا ولی وقتی عصبانی میشم یهو قلبم تند میرنه انگار از سینم میخواد دربیاد

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊
اره شوهرم از قبل میشده منم الان بعد ازدواج میشم من خیلی جوشی و استرسی ام ولی شوهرم ارومه و ریلکسه ول ...

پانیک تا زمانی کنترل نشه خیلی سخته😔آدمو فلج میکنه

امااا وقتی کنترل بشه دیگه راحت میشه

فک کنم برای مردا احساسات بدش کمتر باشه چون اونا بیخیال ترن

من تور روابط زناشوییم خیلی تاثیر بد گذاشت شوهرم بهم فشار نمیاره اما زمانی دارو میخوردم کلا از نظر میل جنسی صفر شدم و الانم اونقدر شاد و سرزنده و اوکی نیستم و با کوچیکترین استرس خیلی بهم میریزم

من مبتلا به پانیک هستم. چند ماه پیش دکتر خیلی بهم دارو داد ولی خب سرچ کردم دیدم همه عوارض داره.نخور ...

خیلی عالیه

البته ورزش هم برای من بینهااااااااایت عالی و موثر بود