2777
2789

اولی میشه 99

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

11 هزار 25 هزار تخفیف هر کدوم

یکی نوشته آره گلم🥲😂من حرف کددمتون روقبول کنم؟خداااا

عزیزم چطورمتوجه میشید ۱۱۰ هزارتومن با۱۰ درصدتخفیف چندمیشه؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یکی نوشته آره گلم🥲😂من حرف کددمتون روقبول کنم؟خداااا عزیزم چطورمتوجه میشید ۱۱۰ هزارتومن با۱۰ درصدت ...

10درصد راحته حساب کردنش، عدد 110 صفرش حذف کن میشه 11، یعنی 11 هزار تومن تخفیف از مبلغ کم کن. 

خدا یا شکرت 🌹
10درصد راحته حساب کردنش، عدد 110 صفرش حذف کن میشه 11، یعنی 11 هزار تومن تخفیف از مبلغ کم کن. 

یعنی در واقع ضرب در 10 تقسیم 100

ولی چون 10 صفر داره راحت تقسیم‌ش انجام میشه، مثلا 10 درصد 5 ملیون میشه 500 تومن تخفیف، به عبارتی 4،500 قیمت نهایی

خدا یا شکرت 🌹
یعنی در واقع ضرب در 10 تقسیم 100 ولی چون 10 صفر داره راحت تقسیم‌ش انجام میشه، مثلا 10 درصد 5 ملیون ...

110000

یع صفرش بردار میشه 11000، فقط از عدد کل یک صفر کم کن تا  تخفیف 10 درصد مشخص بشه. چون صفر 10 تو تقسیم از عدد کل برداشته  میشه. محاسبات ذهنیه برای اعدادی که صفر داره عدد خارج قسمتش. تو کتاب ریاضیا هم بود. 

خدا یا شکرت 🌹