2777
2789
عنوان

ممکنه خدا لج کنه؟

289 بازدید | 45 پست

۴ ساله صداش میزنم 

دعا و چله و ....

انگار نه انگار 

خیلی ازش ناراحتم 

کلی ائمه و .. واسطه دادم

نمیدونم چشه

مگه نمیگن خدا همه کار میتونه

یعنی واقعا گره من انقدر مشکله؟

حوصله حکمت و ...‌ ندارم

ولی واقعا واقعا از خدا دلگیرم دلگیر دلگیر 

بزار دستم بهش برسه 

میدونم چه کنم

امیدوارم جوابی قانع کننده داشته باشه

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این ی حسیه که خودت گره زدی به خودت اول باید قبول کنی که خداهست حسش کن و از ته قلب باورش کن 

بد میبینی اصلا لج نکرده این ساخته ذهنته شاید چیزو خواستی اون اتفاق نیافتاده حس میکنی لج کرده

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

میدونم اعصابت خرابه،

اما بهتره با خدا با احترام تر حرف بزنی...

به ضرر خود آدم تموم میشه...

تو بدترین شرایطتت ادب و احترام رو نگهدار عزیزم.

ان شاالله میرسه اون روزی که در انتظارشی💖

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
خواسته ات به جاست ؟خواسته ای هست که خدا به صلاحت بدونا بعضی اوقات شاید خدا نخواد یه اتفاقی بیافته چو ...

من همیشه خواسته هام به جابوده،خواسته ای نبوده که به ضررمن باشه یابه ضررکسی،ولی هیچوقت نداده،یعنی ارزو به دل موندم چیزیکه خودم بخام بهم بده

خواسته ات به جاست ؟خواسته ای هست که خدا به صلاحت بدونا بعضی اوقات شاید خدا نخواد یه اتفاقی بیافته چو ...

۴ ساله تلاش میکنم 

خواسته ام با تلاش هست

خواسته معقول و سالمی هست

نه حق خوری نه گناهکاری و..‌..

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 

منم همینم اسی

بخدا گاهی به خودم میگم لااقل زمینم نزن اگه نمیدی😔حداقل یه نیم نگاهی بکن به ما ولی عیچی...💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی