بچه اولم دختره خودم و شوهرم عاشقشیم ولی الانم باردارم اونم ناخاسته قرار گذاشته بودیم بریم دکتر برا پسر اقدام کنیم یا بکاریم ک یهو خدا خاست و باردار شدم خودم خیلی خوشحال شدم ولی شوهرم تا فهمید ریخت ب هم
سقط زندگی رو سیاه میکنه؟ تو این گرونی با این وضعیت مملکت نه خونه نه ماشین نه تفریح نه رفاه نه ...
بچه آوردن شاید گناه بزرگی باشه تو این دوره.
اما بچه ای رو ب جرم دختر بودن بکشی جنایته گل جان
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
خوشبحالت خانواده شوهر من از وقتی فهمیدن دختره محلم نمیدن نمیان زنگ نمیزنن از دور بدتر اذیت میکنن
چ اهمیتی داره دیگران چ نظری دارند مهم خودت و همسرت هستی
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
وا خب دلش پسر میخواد. من به پسر داشتم ناخواسته باردار شدم ولی شده دختر 😍😍😍😍الان بیست روزه دنیا ...
خواستن با رفتارای نا به هنجار فرق داره میگه برو سقط کن!
منم یه دختر دارم بعدی هم دختر می خوام ولی پسر هم باشه عاشقش میشم
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش