2777
2789
عنوان

خدا چه ضدحالی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5337 بازدید | 242 پست
سقط زندگی رو سیاه میکنه؟  تو این گرونی با این وضعیت مملکت نه خونه نه ماشین نه تفریح نه رفاه نه ...

حرفات درسته ها موافقم 

ولی بنظرم باید جلوگیری سفت و سخت کرد 

سقط بجز گناه و ایناش 

کلی عوارض داره برا مادر 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

خواهرم دقیقا شوهرش مثل شوهر شما بود بچه سوم هم بود دوتا دختر داشت خواهرم به امید اینکه سومی پسر باشه بعد رفتن سونو گفت دخترع‌ شوهرش گفته بود فقط سقط من پسر میخواستم خواهرم بدون اینکه به کسی بگه حرف شوهرشو گوش می‌کنه و سقط می‌کنه خدا شاهده هم آسیب بدنی شدید دید هم آسیب روحی، شوهرشم  به یه‌ورشم نبود  به یکسال نکشید زندگیشونو‌ سیاهی و بدبختی گرفت نزدیک بود همون دوتا دخترشم‌ دور از جون از دست بده شوهرش تصادف شدید کرد خودش مریضی روحی بدی گرفت سوزن اعصاب تزریق میکرد شوهرم دچار بیماری شد الان میگه کاش نکرده بودم اینکارو، به ما نگفت اگر می‌گفت نمیزاشتیم اصلا خودمون بزرگش میکردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت خانواده شوهر من از وقتی فهمیدن دختره محلم نمیدن نمیان زنگ نمیزنن از دور بدتر اذیت میکنن

خب شاید منم پسر شد الله اعلم تازه میگن خداکنه ب پسرمون بره ماهردوتامون خوبیم ی بار گلگی کردم گفتم مادرت هیچوقت نمیگه خدا اولاد صالح بده بهتون فقط میگه مث پسرم خوشگل باشه اونم ناراحت شد بخدا فقط دعامیکنم خدا اولاد صالح و سالم بهم بده ک ب وجودشون افتخارکنم ن بشن مایه رنج و عذابم

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  
الان آخه اون بچه کاملا درد وحس میکنه سقط کردن مگه راحته بدن بچه رو تکه تکه می کنن 

من خودم دلشو ندارم

ولی انگار به دنیا بیاد زندگی سخت تری داره و بیشتر تکه تکه میشه 

مخصوصا دخترا که بیشتر پدری ان

خدانور لجه ای🥺🩶💫
خلاصه همش دعوا داشتیم  از اون اسرار برا سقط از من انکار

چرا فک می‌کنه چون ناخواسته اس حتما دختره

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
بهم میگه په خدات ک قرار بود سورپرایزت کنه پ چرا ضد حال زد بت

لطفا دیگ ادامه نده راجب حرفاش حالم بهم خورد ازش اه.ببخشید اعصابم خوردشد

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
چ اهمیتی داره دیگران چ نظری دارند مهم خودت و همسرت هستی

زمانی اهمیت نداره که کاریت نداشته باشن نه اینکه هر ثانیه عذابت بدن برن خانوادتو اذیت کنن. هععی شماها چه میدونید

دیروز رفتم غلبارگری مرحله اول گفت احتمال دختر😑

عزیزم منم ۶ بهمن میرم غربالگری مرحله اول یعنی با جواب آزمایش مشخص میشه دختره ؟ یا سونو بهتون گفت دختره؟

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

والا امروزه انگار تا کلی پول خرج نکنی و دکتر نکنی پسر گیرت نمیاد حالا نه که پسر چیز خاصی باشه ولی خب سخت گیر بعضی ها میاد مخصوصا بچه اول هم دختر باشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...