2777
2789
عنوان

خدا چه ضدحالی زد

5320 بازدید | 242 پست

بچه اولم دختره خودم و شوهرم عاشقشیم ولی الانم باردارم اونم ناخاسته قرار گذاشته بودیم بریم دکتر برا پسر اقدام کنیم یا بکاریم ک یهو خدا خاست و باردار شدم خودم خیلی خوشحال شدم ولی شوهرم تا فهمید ریخت ب هم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای تا جایی میتونی راضیش کن سقط زندگی رو سیاه می‌کنه 

به چشم دیدم که میگم

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

شاید پسر باشه خب 

اگه دختر شد برای سومی برو دکتر

سقط کم حرفی نیس ها

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

من ک مادرشوهرم میگه حتما بایددختربشه اگه پسرباشه انقد باید بزایی تا دخترشه...فقط دعا کن صالح باشه دختروپسرفرقی نداره

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم