2777
2789

سلام عزیزانم 

میدونم اکثریت در نی نی سایت زود ازدواج کردند و بچه دار شدند برای همین نیاین بگین مامان من همسن شماست یا من ۱۸ سالمه سه تا بچه دارم و اگر بچه میخواستی زودتر میاوردی .. 

من و همسرم دیر ازدواج کردیم و وقتی هم ازدواج کردیم هر دو بچه نمیخواستیم ولی الان که من چهل سالمه و همسرم ۵۶ سالشون هست من نظرم تغییر کرده و بچه میخوام از نظر شرایط هم متوسط هستیم. 

حالا مشکل من اینه که چون در سن بالا میخوایم بچه دار شیم و جوان نیستیم در حق بچه مون داریم ظلم میکنیم این فکر خیلی آزارم میده 

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه نظر بدم ؟؟؟سنم بیست و ششه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من چهل سالم نیست اما کلا هرچی سن بالاترمیره حوصله ی بچه داری پایین تر میاد

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

اگه کلن بچه ندارید که بیخیال همه حرف ها بچه دار شید البته کمی حوصله بر هست ولی ارزشش رو داره بدون بچه آخه؟؟؟ نمیشه که

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

برادر من در سن چهل سالگی مادرم به دنیا اومد

عمه م هم چهل سالگی زایمان کرد

بچه ها الان بزرگن و ۱۷ و ۱۶ ساله هستن

فقط ریسک تون بالاست و باید زیر نظر متخصص خوب باشید

خوشبخت باشید

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

نمی‌دونم ولی الان همه اطرافم سن بالا ازدواج و باردار میشن . تحت نظر دکتر باشید و زندگی سالم داشته باشید بنظر من میشه تو این سن مادر شد .‌ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

به نظرم از الان پیشگیری رو کنار بذار اگر قسمت ات باشه بچه دار میشی، اگرم نه که دیگه نمیشی؛ بعضی افراد بعد ۳۰ سالگی دیگه بچه دار نشدن برخی رو هم میشناسم بعد ۴۰ سالگی بچه سالم و خوشگل و باهوش آوردن

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀

منو مامانم ۴۵ سال اختلاف سنی داریم، پایه ترین آدم زندگیم بوده و هست، و الان که فداشش بشم خاک پاشم هشتاد سالشونه هم بهترین رفیقمه همه حرفامم بهش میگم ،مهم رفتار و برخورد شما با بچه است

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺