2777
2789
چطور

من اشپزخونم فرش کوچیک داره از چهار طرف خالیه پاهام یخ میکنن بچه هاگاهی اب از دستشون بریزه لیز میخورن روسرامیکا اصلا یه وضعی میخوام برم فرش بخرم کیپ شه 

جاریمم رفته خریده تمام اشپزخونش کیپ اینقدر خوبه هرکی میره تعریف میکنه خیلی حس خوبی داره😅

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلههههههه ولی صداشو درنیار الان مریم مقدسا میان میریزن سرمون😂😂😂😂

آها حله حله🤫😂😂

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
بزار بخابع ۱۰ دیقع واستا ببین واقعا خابه بعد برو حموم😂💜

وقتی از جفتش بعد یکساعتم پاشم بیدارمیشه

بقوله دوستمون میزارم تو کریر میزارمش جلو در حمام لااقل با صدای آب بخوابه فسقل

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

مگه تو خونتون خاک داره ؟!!

تهران پر از خاک و دوده است.

صبح میز تلویزیون رو تمیز میکنم فردا صبح یه لایه دوباره خاک روش جمع شده

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
اقاااااا 😬 نگووووو جلو ملت . بلاخره دادنی رو باید ...😐😂😂

دااااااد  😂😂😂

بقران الان پیدامون میکنن  بی حیاهای بی خانواده خطابمون میکنن😂😂😂😂

یه بار یکیشون بهم گفت نکنه توام از اوناشی 😂😂😂😂😂😂😂