2777
2789
عنوان

بیاید علائمامو بگم بگید نی نی چیه؟ 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم منم پسر بود ولی از هفته ۱۰ تا ۱۵ حالت تهوع شدید داشتم بنسبت اطرافیانم کمتر ولی خب بازم بود 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

نمیدونم منم پسر بود ولی از هفته ۱۰ تا ۱۵ حالت تهوع شدید داشتم بنسبت اطرافیانم کمتر ولی خب بازم بود&n ...

اهان..‌بخدا من اینقد بی علائمم ک فقط خدا میدونه..راستی فقط ب شدت رشد موهام زیاددشده 

پس بچت دختره عزیزم

هرچی باشه ولی انشاالله سالم باشه و صالح 🥰

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
عکس سونو اینا متوجه میشی 

نه فقط علائم تا حالا مال بیست نفر درست گفتم دختر باشه همش سردته دلت زیاد ترشیجات میخواد و زیاد بی‌حالی و رنگت هم کدر میشه شکمت هم مثل هندونه ولی پسر سرده بیشتر شیرینی میخواد مادر خوشگل تر میشه شکمت هم از وسط چاق میشه مثل توپ و بعد از ظهر خیلی میخابه

خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡
اخه من از قبلش پهن بودم..الانم همینم..نمیفهمم🤭

موهای بدنت ضخیم تر شده یا نازکتر؟

رشدش زودتره یا دیر تر

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
بچتون دختره بنظرم برآمدگی شکمتون چجوریه..؟!

گرد شده انگار ..ولی من شکمم مدلش مثه قبل بارداریمه..فقط ی کم اومده جلو...در ضمن بچه هم فک میکنم بالای مثانممه..مثلا سمته راست یاچپ نیس 

اهان..‌بخدا من اینقد بی علائمم ک فقط خدا میدونه..راستی فقط ب شدت رشد موهام زیاددشده 

احتمالا پسر باشه

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...