یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
غذا میخورم نمیتونه نگه داره همیشه نه اما اگه اب بخورم روش گلاب به روتون بالا میارم
تهوع کم داشتم
عاشق ترشی و شوری اخ میمیرم براش
بدنم صورتم سفید شده
۱۱ هفتم تموم شده به نطرتون چیه؟
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
اره عزیزم اولیه...اینجایی ک زندگی میکنم کلا دخترا خیلی محدودن..تو شهر غریب کسیو ندارم..اگه دختر باشه ...
ولی بچت انگار دختره اخه
منم بچه اولم دختر بود تا ۶ ماهگی به زور دیدنش همش پاش بسته بود
البته این یه حدسه
باز ازاون ور میگی تهوع اصلا نداشتی باز میشه گفت پسره
تشخیص سخته🥲
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓